CoolSculpting - uz neredzēšanos, tauki!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Stingras diētas un svīšana sporta zālē ne vienmēr dod gaidīto rezultātu, jo tauki spītīgi paliek savās vietās. Sēža, mugura, rokas, sāni un pazode ir tikai dažas no problēmzonām, kur tauku apkarošana prasa nesamērīgi daudz enerģijas un laika.

Estētiskās dermatoloģijas speciālisti raduši inovatīvu un patiešām iedarbīgu risinājumu. CoolSculpting ir pasaulē efektīvākā iekārta, kas bez sāpīgas ķirurģiskas iejaukšanās un ilgstoša atveseļošanās perioda, ātri un efektīvi palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, padarot problēmzonas slaidas.

Foto: Publicitātes foto

TAUKU SASALDĒŠANA

CoolSculpting procedūras laikā taukšūnas tiek sasaldētas un iznīcinātas uz neatgriešanos. Laika gaitā vielmaiņas procesu rezultātā sašķeltie tauki pārstrādājas, bet atmirušās šūnas tiek izvadītas no organisma. To sauc par kriolipolīzi jeb aukstuma terapiju, kas ir viens no efektīgākajiem veidiem tauku iznīcināšanai.

Neatlaidīga diētu ievērošana un sportošana var samazināt taukšūnu izmēru, taču to skaits nekļūst mazāks. Šo problēmu trāpīgi risina CoolSculpting. Ir klīniski pierādīts, ka procedūrasrezultāti ir ilglaicīgi, un, ievērojot veselīgu dzīvesveidu – paliekoši. Turklāt efekts būs manāms jau pēc pirmās procedūras. Problēmzonas tauku daudzumu iespējams samazināt līdz pat 25%!

PĀRBAUDĪTS REZULTĀTS

CoolSculpting ir atzīta par pasaulē efektīvāko iekārtu, kas bez ķirurģiskas iejaukšanās palīdz apkarot šķietami nenodzenamus taukus problēmzonās uz

  • muguras,

  • sāniem,

  • stilbiem,

  • rokām,

  • vēdera,

  • zoda,

  • sēžas.

CoolSculpting iedarbīgumu apliecina 6+ milj. veikto procedūru, sniedzot gaidītos rezultātus 4 no 5 pacientiem.

CoolSculpting ir arī viena no populārākajām tauku apkarošanas procedūrām slavenību vidū. Iekārta palīdzējusi sagatavoties uznācienam uz sarkanā paklāja Mollijai Simsai, Kimai un Hlojai Kardašjanām, Dženiferai Anistonei, Meraijai Kerijai, Lindsijai Loenai, Krisai Dženerei, Debrai Mesingai un Grečenai Rossi.

Foto: Publicitātes foto

DROŠA TEHNOLOĢIJA

Lai sasniegtu vēlamos rezultātus un nenodarītu kaitējumu veselībai, svarīgi izvēlēties tieši CoolSculpting, nevis lētākas alternatīvas. Procedūrai kļūstot arvien populārākai, savairojušies dažādi pakaļdarinājumi, bet, neizmantojot oriģinālo iekārtu, pacients riskē ne vien ar rezultātu, bet arī ar iespējamu veselības apdraudējumu - ja tiek apsaldēti audi, asinsvadi un nervi.

Pieejama arī Rīgā, CoolSculpting ir pasaulē vienīgā patentētā tehnoloģija taukšūnu sasaldēšanai, un Baltijas valstīs tā tiek izmantota tikai Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnikā.

PAR KLĪNIKU UN PROF. J. ĶĪSI

Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika ir līdere savā nozarē. Darbinieku komandu veido kvalificēti speciālisti, kuri, atbilstoši pacienta vēlmēm un ķermeņa īpatnībām, izstrādās personalizētu CoolSculpting procedūru plānu vislabākā rezultāta sasniegšanai.

Klīnikas vadītājs Profesors Jānis Ķīsis ir viens no pieredzējušākajiem un zinošākajiem dermatologiem Latvijā un vadošajiem krioterapijas speciālistiem visā Austrumeiropā.

Pieminot akcijas kodu TVNET un veicot priekšapmaksu, atlaide procedūrām 10% apmērā.

Sīkāk par CoolSculpting Latvijā šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu