Tavs ceļvedis interneta aizdevumu līkločos: Compeuro.lv

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka Latvijā ātro aizdevumu tirgus ar katru gadu tikai plešas plašumā un šī nozare tiek plaši pārstāvēta nu jau ar vairāk nekā 50 finanšu aizdevējiem, kuri ir pazīstami arī kā ne-banku aizdevēji. Reti kurš no radio vai televīzijas baudītājiem nebūs pamanījis uzbāzīgās reklāmas ar neskaitāmām iespējām, kā ātri un uzreiz tikt pie kārotās naudas summas. Reklāmas vismaz galvaspilsētā ir sastopamas arī uz katras no galvenajām ielām. Bet, vai zināt, kur vienuviet atrodami visi labākie kredīti Latvijā 2018. gadā? Tie noteikti sastopami kredītu salīdzināšanas portālos, bet jo īpaši izceļama ir informācija, ko atspoguļo viens no senākajiem un uzticamākajiem šīs jomas pārstāvjiem – portāls Compeuro.lv, kas ātro kredītu padomdevēju jomā darbojas jau vairāk nekā piecus gadus.

Lai arī šodien ar interneta starpniecību pieteikšanās aizdevumam vairs nav nekāda lielā māksla, tomēr izzināt, kuru no visiem aizdevējiem izvēlēties, var šķist kā īsts izaicinājums. Tāpēc šo nišu ir ieņēmušas interneta aizdevumu salīdzināšanas mājaslapas, kas šo izaicinājumu padara krietni vieglāku. Un Compeuro.lv komanda ik dienas strādā pie tā, lai savā portālā atspoguļotu tikai aktuālāko informāciju TOP aizdevumu starpā, tāpēc šeit būs pieejami tikai labāko aizdevumu pakalpojumu sniedzēju apkopojumi. Tiklīdz apmeklēsiet mājaslapu, pamanīsiet, ka tās interfeiss ir lietotājam ļoti draudzīgs tieši savas vienkāršības pēc. Te neatradīsiet nekā lieka, kas tieši neattieksies uz portāla pašu galveno mērķi – palīdzēt mājaslapas viesiem ātri nonākt pie lēmuma par viņiem piemērotāko online aizdevumu.

Aktuālākie līzingi, hipotēkas, ātrie aizdevumi unpatēriņa kredīti 2018. gadā? Jā tie visi apvienoti zem viena jumta, tieši tāpēc Compeuro.lv ir patērētāja uzticamākais sabiedrotais, lai ātri un bez aizķeršanās saņemtu meklēto informāciju. Tāpēc izmantojiet compeuro.lv tiešsaistes vietni, lai salīdzinātu Latvijas top aizdevumus savā starpā pēc kāda no jums svarīgākajiem parametriem, vai arī apmeklējiet mājaslapas bloga sadaļu un uzziniet, kā pārvaldīt savas personīgās finanses tā, lai aizdevumi vairs nebūtu nepieciešami.

Compeuro.lv portāls sadalīts iedaļās, kuras var izmantot sekojošiem mērķiem:

  • Portāla sākumlapa, kurā uzzināt par visiem attiecīgajā mēnesī populārākajiem kredītdevējiem Latvijā;

  • Portāla 7 sadaļas, kurās detalizēti atspoguļoti visi aizdevumu veidi: ātrie kredīti, auto kredīti, kredītlīnijas, naudas aizdevumi, patēriņa kredīti, hipotēkas un līzingi;

  • Portāla blogs, kas būs ideāla lasāmviela, kur izzināt visu par finanšu lietām vieglā un ikvienam saprotamā veidā;

  • Portāla noderīgie padomi finanšu jautājumos, kuri noderēs finanšu pratības apgūšanā;

  • Portāla atsauksmju un sūdzību sadaļa, kurā jau tuvāk iepazīties ar Latvijas aizdevējiem un reālu klientu viedokļiem par tiem;

  • Portāla jautājumu un atbilžu sadaļa, kur meklēt atbildes uz jautājumiem par mājaslapā atspoguļoto informāciju.

Aicinām jūs izmantot Compeuro.lv ne tikai kā ceļvedi interneta kredītu līkločos, bet arī kā padomdevēju personīgo finanšu sakārtošanas jautājumos. Blogā Compeuro finanšu speciālisti regulāri, katru nedēļu publicē rakstus, kas aptver tādas tēmas kā:

  • kā aizdevumi spēj pārvērst sapni par šodienas realitāti;

  • kā īsā laikā nomaksāt nelielu aizdevuma summu un sākt veidot uzkrājumus;

  • kurš aizdevumu veids ir labākais lietota auto iegādei;

  • kā ietaupīt naudu uz ikdienā nepieciešamajām lietām;

  • kur meklēt iespējas nopelnīt papildus;

  • kā maksimāli izmantot visas sava esošā darba iespējas;

  • kā samazināt finanšu riskus personīgajā dzīvē;

  • un daudzas citas ar personīgajām finansēm saistītas tēmas.

    Sīkāka informācija par patēriņa kredītu

    Sīkāka informācija par ātrajiem kredītiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu