13.jūlijā notiks Ilūkstes novada Tūrisma rallijs «Citādais ceļojums»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas Ilūkstes novadā notiks Tūrisma rallijs «Citādais ceļojums». Aizraujošs pasākums ģimenēm, draugiem un kolēģiem, kura maršruts neierastā veidā vedīs cauri Ilūkstes novadam, veroties Sēlijas dabā, iepazīstot arī tās vietas, kas ne vienmēr rodamas tūrisma ceļvežos. Šogad rallijs notiek svētku zīmē, gan sagaidot valsts simtgadi, gan svinot Ilūkstes novada 15 pastāvēšanas gadu!

Pasākuma starts paredzēts 13. jūlijā plkst. 16:30 Stadiona ielā, Ilūkstē. Dalībnieku ierašanās un reģistrācija pasākuma dienā notiks sākot no plkst. 15:30. Piedalīties var ikviens, kura rīcībā ir vieglā automašīna, busiņš, motocikls, velosipēds vai jebkurš cits transporta līdzeklis. Ātrumam nav nozīmes, jo tūrisma rallijs ir izklaides izbrauciens ar orientēšanos dabā, kur galvenais ir redzēt un iepazīt to, kas varbūt nedaudz piemirsies, vai nav bijis pamanīts.

13.jūlijā svētku gaisotne piepildīs visu novadu. Ilūkstes pilsētas Kastaņu ielas skvērā jau plkst. 13:00 notiks pasākums «100 stāsti Ilūkstes novadam», kur varēs aplūkot iesūtītos fotostāstus, tiks apbalvoti labākie un interesantākie darbi. Bērnu un vecāku priekam – muzikāls uzvedums ar kopā darbošanos «Čučumuižas vasaras raibumi». Tāpat apmeklētāji varēs iesaistīties radošajās darbnīcās, apmeklēt foto stūri un piedalīties citās aktivitātēs. No plkst. 15:30 rallija dalībnieki sāks ierasties un reģistrēties dalībai, jau 16:30 tiks dots starts. Plkst. 19:30 sagaidīsim dalībniekus, plkst. 20:00 viņus sumināsim. Savukārt plkst. 21:00 aicinām visus uz Intara Busuļa un Abonamenta orķestra koncertu. Pēc koncerta visi varēs baudīt vakara noskaņu Ilūkstes ielās, skvērā pie «Park kafē» ( Sporta iela 2a),apmeklējot brīvdabas kino. Aicinām ikvienu šo dienu pavadīt radošā, azartiskā un līksmā gaisotnē. Nāc un esi daļa no prieka!

No 11.jūnija līdz 6.jūlijam piesaki arī Tu savu komandu dalībai Ilūkstes novada Tūrisma rallijā «Citādais ceļojums». Iepriekšēja pieteikšanās uz e-pastu tic@ilukste.lv, sūtot sekojošu informāciju: komandas nosaukums, komandas kapteinis, dalībnieku vārdi, uzvārdi, pārstāvētā pilsēta/pagasts.

Ja kāds vēlēsies piedalīties, bet nebūs iepriekš piereģistrējies, to varēs izdarīt arī pasākuma dienā, bet vēlams sacensībām pieteikties laicīgi.

Pieteikties un noskaidrot visus interesējošos jautājumus var arī telefoniski, zvanot uz Ilūkstes novada pašvaldību, tālr. 65447859.

Papildus informācija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu