Marella un Max&Co nesen atvēruši monobrand veikalus jaunā vietā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Marella un Max&Co nesen atvēruši monobrand veikalus jaunā vietā – Tērbatas ielā 1/3, Rīgā. Abiem veikaliem ir pilnībā jauns dizains, ko izstrādājusi arhitektu studija CLS Architetti Milānā, projektējot jaunās veikalu koncepcijas. Jaunais 135 kvadrātmetrus lielais Marella un 165 kvadrātmetrus lielais MAX&Co veikals atrodas vēsturiskā ēkā pašā Rīgas sirdī.

Jaunā Marella veikala koncepcija veidota tā, lai radītu siltu un viesmīlīgu vidi, kur nesteidzīgi pavadīt laiku un justies brīvi, jo mājīgais dizains ir itāliešu stila un sieviešu dzīvesveida simbols. Veikala rozā tapetes ar mainīgo rakstu akcentē Marella dažādās dvēseles. Cementa grīda ir vienojošais elements mājai/veikalam, ko izceļ tās mainīgais dizains – cieta/mīksta, caurskatāma/necaurredzama.

Noteicošā krāsa ir daudzveidīgs rozā tonis, raksturīgs seksuālai un izsmalcinātai sievišķībai, pieskaņots pelēkajai grīda, vara spodrībai un stikla vieglumam. Uz griestiem redzēsiet spīdīgus elementus, kas akcentēs telpas izkārtojumu, turpretī uz grīdas dominē smagi elementi, piemēram, marmora galdi, kas kontrastē ar sienu dizaina vieglumu.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Jauns MAX&Co veikala interjers veidots uzņēmuma zīmola krāsās un rada sajūtu, ka atrodaties mājīgā numuriņā klasiskā Milānas viesnīcā. Galvenā 150 kvadrātmetrus lielā salona detaļa – otra zāle, kas ieturēta buduāra stilā, kur iespējams malkot kafiju un pašķirstīt žurnālus starp pielaikošanas reizēm.Max&Co raksturīgā iezīme – klasisku un sportisku elementu apvienojums praktiskā garderobē. Jaunā pavasara-vasaras kolekcija sastāv no bikškostīmiem, garām blūzēm, krekliem ar volāniem, daļēji caurspīdīgām kleitām un plīvojošiem audumiem. Sezonas krāsu gamma ir tradicionāla – gan pasteļu toņi, gan sarkano un zilo toņu sajaukums.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Ar zīmolu Marella Latviju pirmo reizi iepazīstināja kompānija AB Modeks, 2008. gadā atvērot pirmo veikalu Marella, ko augsti novērtē Latvijas modes dāmas. Pēc trim gadiem, 2011. gadā, tika atvērts vēl viens šī zīmola veikals Rīgas centrā. 2012. gadā AB Modeks iepazīstināja Rīgu ar pirmo MAX&Co veikalu, un pēc gada tika atvērts otrais veikals.

AB Modeks kompānijai pieder ekskluzīvas tiesības uz monozīmolu veikaliem Rīgā: Marella, iBlues, Max&Co, PennyBlack, Marina Rinaldi, Twin-Set Simona Barbieri un Wolford.

ABMODEKS.LV

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu