Autosports, modeļu dzīvesveids un ātrums – galvenie TommyXGigi jaunākās 2018. gada pavasara kolekcijas iedvesmas avoti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Ceturtdienas, 26. aprīļa, pievakarē kartinga hallē «Ātruma cilts» noritēja ļoti sievišķīgs un modīgs brauciens, jo šeit spēkiem mērojās un jaunās TommyXGigi 2018. gada pavasara kolekcijas apģērbus un aksesuārus pielaikoja trīs slavenas dāmas – modele un vairāku skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, TV dīva Lelde Lietaviete un modes dizainere Aļona Grevcova.

Dāmas aizrautīgi sacentās kartinga trasē, un sīvā cīņā uzvarēja Diāna Kubasova, uzstādot ātrāko apļa laiku 26,03 sekundes. Pēc uzvaras Diāna atzina, ka braukusi stratēģiski, piemeklējot pareizo ātrumu gan trases līkumiem, gan taisnajiem posmiem, un šī pieeja atmaksājusies. «Sen nebiju braukusi ar kartingiem. Jūtu lielu adrenalīna pieplūdumu un prieku, tāpēc drīzumā braukšu atkal,» atzina Diāna, kura bija tērpusies TommyXGigi raksturīgos stilīgos, plēstajos džinsos, kam pieskaņojusi sarkanu krekliņu un melnu ādas jaku, tēlu papildinot ar kolekcijas aksesuāriem – beisbola cepuri, mugursomu un saulesbrillēm.

Savukārt TV dīva Lelde Lietaviete trasē demonstrēja patiesu sacensību garu, kas ļoti aizrāva sacensību vērotājus. Leldei lieliski piestāvēja Tommy Hilfiger aktuālākās kolekcijas vējjaka dzeltenajā, šobrīd ļoti aktuālajā krāsā, kā arī svīteris raksturīgajos – baltajos, sarkanajos un zilajos toņos. Aļona Grevcova pasākuma laikā pārsteidza ar savu sportisko šarmu gan trasē, gan ārpus tās un demonstrēja TommyXGigi aktuālo sportiski valdzinošo stilu ar atlētisku jaku melnbaltos toņos, kam pieskaņoja džinsus, svīteri sarkanos un baltos toņos, kā arī īpaši stilīgo kolekcijas beisbola cepurīti.

Šoreiz mode un kartinga trase bija īpaši saderīgas, jo TommyXGigi 2018. gada pavasara kolekcija apvieno amerikāņu dizainera mīlestību pret autosportu un modeļu grezno dzīvesveidu. Autosporta iedvesmotas svītrainas apdrukas, izšūti logotipi un grafiskas emblēmas padara šo sacensību trasei gatavo kolekciju par īstenu drosmīgās TommyXGigi meitenes sabiedroto. Sportiskas ietekmes pauž arī melnbaltās rūtis apģērbos, ādas jakas ar krāsu blokiem un, protams, īpaši autosporta bezpirkstu cimdi.

Šī ir jau ceturtā sadarbības kolekcija, kas tapusi zīmola Tommy Hilfiger sadarbībā ar supermodeli Džidži Hadidu. Kolekcija ir nopērkama t/c Galerija Centrs un t/p Spice veikalos Tommy Hilfiger un interneta veikalā DenimDream.lv.

DenimDream.lv

Foto: Toms Norde
Foto: Toms Norde

#tommyhilfiger

#tommyxgigi

@denimdreamstores

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu