Noskaidroti konkursa «Gada aģenti 2018» uzvarētāji

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 23.maijā Ķīpsalas izstāžu centra BT1 konferenču zālē norisinājās konkursa «Gada aģenti 2018» fināls, kurā tika noskaidroti izcilākie nekustamo īpašumu nozares profesionāļi. Pēc veiksmīgi paveiktiem dažādiem pārbaudījumiem, uzvarētāju titulu sīvā un aizraujošā cīņā ieguva «Latio Real Estate», savukārt par labāko kapteini tika atzīts Aigars Strods, kurš pārstāvēja kompāniju «Immostate».

Konkursa finālam bija izvirzītas un par labāko nekustamo īpašumu aģentu godu sacentās sešas komandas: «Latio Real Estate» (kapteinis – Edgars Behmanis), «Codo Real» (kapteinis – Tomass Riksis), «Starlex Real Estate» (kapteinis – Artūrs Lazdiņš), «Arco Real Estate» (kapteinis – Dzintars Bērziņš), «Elitestate» (kapteinis – Arvis Deksnis) un «Immostate» (kapteinis – Aigars Strods).

Konkursa pusfinālā komandas risināja dažādus organizatoru sagatavotos uzdevumus. Kopvērtējumā godpilno 1.vietu konkursā «Gada aģenti 2018» izcīnīja «Latio Real Estate» komanda ar kapteini Edgaru Behmani priekšgalā. Sudraba jeb otro vietu ieņēma «Immostate» (kapteinis – Aigars Strods), savukārt trešo vietu ieguva «Codo Real» (kapteinis – Tomass Riksis).

Finālā norisinājās arī kapteiņu konkurss. Tā ietvaros komandu kapteiņiem bija jāprezentē sevi un savu darbu žūrijas un sanākušo priekšā, jāpiedalās jautājumu un atbilžu viktorīnā, kā arī jāizspēlē lomu spēle. Kopvērtējumā labākā kapteiņa godu izcīnīja Aigars Strods («Immostate»).

«Es biju domājis, ka man kapteiņa prezentācija izdosies labāk, tomēr uztraukums darīja savu, jo tik lielas auditorijas priekšā nebiju runājis. Pats biju diezgan kritisks, taču acīmredzot ar komandu sniedzām visvairāk pareizu atbilžu, lai tomēr iegūtu labāko aģentu titulu. «Latio» spēks ir komandā! Mēs bijām izvēlējušies arī ļoti ambiciozu sloganu - «Mēs zinām vairāk», un mums tas bija jāaizstāv. Mēs pirms tam jokojām, ka gadījumā, ja zaudēsim, nevienam neinteresēs, kāds bija slogans. Bet, ja uzvarēsim, tam būs dubults spēks. Tā kā esam ļoti priecīgi. Konkurence, protams, bija ārkārtīgi sīva, kapteiņi, manuprāt, sevi prezentēja fantastiski – līdz pēdējam brīdim nespēju noticēt, ka tas ir noticis, ka esam uzvarējuši. Labas sajūtas, labs darbs ir izdarīts. Protams, nostrādāja arī veiksme,» pēc konkursa noslēguma sajūtās par piedzīvoto un iegūto uzvaru dalījās Edgars Behmanis, «Latio Real Estate» komandas kapteinis.

Konkursu «Gada aģenti 2018», kura mērķis ir paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā ar Luminor un Eversheds Sutherland Bitāns. Ar sacensības rezultātiem varat iepazīties konkursa mājas lapā www.gadaagents.lv, «Gada aģents» Facebook lapā, mājas lapās www.lanida.lv, www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos.

www.gadaagents.lv

Facebook.com/gadaagents

www.lanida.lv

www.city24.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu