Braientu pēc aresta atbrīvo pret drošības naudu.

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" superzvaigzni Kobi Braientu svētdien atbrīvoja pret drošības naudu pēc tam, kad viņu iepriekš Kolorādo (ASV) arestēja par seksuālu uzmākšanos, paziņoja vietējie likumsargi.

Otrdien Kolorādo štata Īglas apgabala šerifa birojā saņēma ziņojumu no sievietes, kura vainoja Braientu seksuālā uzmācībā viņas viesnīcas numurā 30. jūnijā. "Izvērtējot iegūtos pierādījumus, tika nolemts, ka ir pietiekams pamats izvirzīta Braientam apsūdzību par seksuālu uzmākšanos," teikts šerifa biroja paziņojumā. Braients brīvprātīgi atsaucās aresta brīdinājumam un piektdien ieradās šerifa birojā, kur viņu atbrīvoja pēc 25 000 dolāru drošības naudas iemaksas. Braients atsaucīgi sadarbojās ar izmeklēšanā iesaistītajām personām, teikts šerifa biroja paziņojumā. 24 gadus vecais Braients kopā ar Šakilu O''Nīlu ir "Lakers" līderi, kas Losandželosas komandai nodrošināja trīs NBA čempionu titulus pēc kārtas. Tiesa aizvadītajā sezonā līdzšinējie čempioni izslēgšanas turnīrā izstājās jau otrajā kārtā. Jūnijā Braientam veica pleca operāciju, un ārsti sola viņa atlabšanu līdz NBA sezonas sākumam. Taču nav skaidrs, vai Braients veselības stāvokļa dēļ augustā Puertoriko varēs spēlēt ASV izlasē olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Braients trīs gadus ir precējies ar Vanesu Lainu, un viņu ģimenē ir meita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu