Pauniņš: Nav forši, ka sieviete ir tikai mājās, neko nedara un nepelna

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vai ir pieņemami, ka vīrietis ir vienīgais ģimenes apgādnieks, bet sieviete algotu darbu nestrādā? Vai ģimenes budžetā abiem partneriem jāienes vienāds līdzekļu apjoms? Interesantu viedokli par lomu sadalījumu ģimenē «STV Pirmā!» sarunu šovā »Starp mums runājot» pauž mūziķis Normunds Pauniņš.

Normunds Pauniņš atzīst: «Nav forši, ja sieviete ir tikai mājās, pati neko nedara un neko nepelna. Tas nav priekš manis, ja mana sieva dzīvotu tikai mājās, rūpētos tikai par bērniem, taisītu ēst un viņai nebūtu nekāda nodarbošanās un viņa neko nepelnītu.»

Laikā, kad abu kopīgais bērns vēl bijis mazs, Normunda sieva vien īsu brīdi dzīvojusi pa māju, taču līdz ko mazulis bija paaudzis, viņa maksimāli ātri atrada darbu un atkal bija tā teikt uz strīpas, atceras mūziķis, piebilstot, ka ir labi, ja ģimenē nav noslēpumu par to, cik otrs pelna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu