Ziedi ir pagātne: Līgava dodas pie altāra ar virtuļu pušķi rokās

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Gan līgava, gan līgavas māsas kāzu ceremonijā vienmēr ierodas ar ziedu pušķiem rokās, tomēr šī līgava no Austrālijas nolēma darīt nedaudz citādāk. 23 gadus vecā Peidža Kirka no Sidnejas kopā ar draudzenēm pie altāra devās ar virtuļu pušķiem rokās, ziņo «BBC».

Par savu asprātīgo ideju Peidža līgavas māsas iepriekš nebrīdināja. Neilgi pēc tam, kad tika uzņemtas pirmās kopīgās fotogrāfijas, līgava paziņoja, ka rokās esošie ziedu pušķi tomēr nebūs vajadzīgi. Tā vietā viņas visas rokās turēs virtuļu pušķus.

«Es un mans vīrs Stīvens izdomājām, ka tas būtu citādāk, jautrāk un vienkāršāk,» stāsta Peidža.

Neparastos virtuļu pušķus veido kāds uzņēmums, kas rada alternatīvas ziediem. Peidža bija pirmā no klientēm, kura patiešām nolēma ar šāda veida pušķi doties pie altāra.

Līgava atklāja, ka viesi bija sajūsmā un uzskatīja, ka tas ir ļoti asprātīgi. «Līgavām vajadzētu nedaudz vairāk atslābt un izklaidēties,» viņa uzskata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu