Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cūkgaļa apelsīnu un sojas marinādē

Foto: <a target="_blank" href="https://www.flickr.com/people/kendiala/">kendiala</a>, <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/">CC BY-NC 2.0</a>

Nepieciešams:

  • 100 ml apelsīnu sulas
  • 70 ml sojas mērces
  • 50 grami olīveļļas
  • 1 ēdamkarote kaltēta rozmarīna
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 kilogrami cūkgaļas (šķiņķis vai kakla karbonāde)

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 175 grādiem.

Vidēji lielā bļodā kopā sajauc apelsīnu sulu, sojas mērci, olīveļļu, sagrieztus sarkanā sīpola gabaliņus un saspiestu ķiploku.

Cūkgaļu liek cepamajā maisā, ko ievieto cepamajā traukā. Gaļai pārlej pāri apelsīnu marinādi un aizver cepamo maisu.

Visu liek cepeškrāsnī un gatavo apmēram divas stundas līdz iekšējā gaļas temperatūra sasniegusi 63 grādus.

Izņem no cepeškrāsns un atstāj uz 10 minūtēm. Rūpīgi atver cepamo maisu un izņem cūkgaļu.

Sagriež gabaliņos un pasniedz.

0 Komentāri