Sapnī redzēju, ka esmu stāvoklī. Ko tas varētu nozīmēt? (2)

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai arī lielākā daļa cilvēku sapņus atceras diezgan reti, daļa sieviešu tomēr mēdz atcerēties sapņus, kuros viņas bijušas bērniņa gaidībās. Ko tas nozīmē? Vai tā ir kāda zīme par ģimenes pieaugumu?

Izrādās, ka šāda veida sapņi sievietēm ir visai parasta lieta. Lai arī varētu šķist, ka sapņi, kuros esi bērniņa gaidības, varētu būt kāda zīme, ka ir jādomā par ģimenes pieaugumu, tā nebūt nav, ja vien neesi tam gatava.

«Ally Mead» sapņu analizētāju institūts no Losandželosas portālam «Huffington Post» ziņo, ka šādi sapņi nozīmē kaut kā jauna sākumu, atjaunotas saistības ar citiem cilvēkiem, pārmaiņas karjerā vai kaut kāda procesa gaidības.

Ja sapnī redzi, ka esi stāvoklī, tā parasti ir pozitīva zīme un parāda izaugsmi dzīvē vai attiecībās. Tāpat šādi sapņi var būt kā simbols tavai radošajai vai garīgajai izaugsmei. Ja sapnī juties saviļņota un priecīga, tad noteikti ir vērts padomāt par dzīvi mainošiem notikumiem, kas gaidāmi drīzumā.

Tomēr, ja patiešām domā par ģimenes pieaugumu, šis sapnis patiešām varētu būt saistīts ar bērniņu. Savukārt, ja grūtniecība šobrīd nav tavos plānos, tad bērniņš sapnī visdrīzāk ir kā metafora kaut kam, kas tavā dzīvē ir jauns, aizraujošs, citādāks un priecīgs.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu