Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Garšīgā banānu maize

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams: 

  • 200 grami grami miltu
  • 150 grami baltā cukura
  • 80 grami brūnā cukura
  • 60 grami valriekstu
  • 80 grami kausēta sviesta
  • 2 olas
  • 4 banāni
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • sāls

Pagatavošana:

Banānus nomizo un ar dakšiņu saspaida līdz veidojas viendabīga masa. Izkausē sviestu un kopā ar olām pievieno masai, to labi samaisot.

Masai pa virsu iesijā miltus, cepamo pulveri, sāli, cukuru, sodu un sakapātus valriekstus - samaisa visu kopā.

Cepamo formu ieziež ar sviestu un cep 190 grādos apmēram 25 - 30 minūtes.

0 Komentāri