Sievietes sajūsmina neparasts «krūšu dvielis», kas pasargā no svīšanas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/tatatowels/

Vasaras laikā, iespējams, lielākā daļa sieviešu saskārušās ar problēmu, kad karstos laikapstākļos sāk svīst tieši zem krūtīm. Lai arī līdz šim internetā bijuši pieejami tikai dažādi praktiski ieteikumi, kā no šīs problēmas izvairīties, kāda dizainere nākusi klajā ar nopietnāku risinājumu.

Dizainere Erina Roberstone (Erin Roberston) no Losandželosas nākusi klajā ar «Ta-Ta Towel» ideju - krūšu dvieli, kas aptinams ap krūtīm, lai tās vienmēr būtu sausas.

Šis apģērba gabals paredzēts nēsāšanai mājās. Piemēram, brīžos, kad jāsteidzas, bet steidzīgi jāizžāvē mati vai jāsataisās pasākumam. Lai izvairītos no nevēlamas svīšanas, izgudrots «Ta-Ta Towel».

Neparastā apģērba autore ārvalstu medijiem atklājusi, ka ar šo produktu nākusi klajā brīdī, kad dzīvoja Losandželosā un taisījās doties uz randiņu. «Kad iznācu no dušas un sāku taisīties, es nespēju pārstāt svīst - ne jau tāpēc, ka taisījos iet uz randiņu, bet gan tāpēc, ka mans kondicionieris bija saplīsis un bija vasaras sākums,» atceras Erina.

Sieviete atklāj, ka esot izmēģinājusi vairākus variantus, kā tikt galā ar svīšanu zem krūtīm - ielocījusi drēbju gabalus zem krūtīm un pat izmantojusi bērnu pūderi, taču nekas nav līdzējis.

Ārvalstu mediji ziņo, ka lielākā daļa sieviešu par šādu atklājumu esot sajūsmā. Dažas no viņām pat publisku paudušas, ka vēlētos to nēsāt katru dienu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu