Foto: Dānijas kroņprincese, tērpusies uniformā, piedalās zemessargu treniņā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Dana Press

Dānijas kroņprincese Mērija ceturtdien, 20. aprīlī, tērpusies karavīra formas tērpā, apmeklēja Dānijas zemessardzes kontroles centru. 

Kroņprincese Mērija Dānijas zemessardzes kontroles centru apmeklē katru gadu, lai kopā ar vēl vismaz pieciem tūkstošiem karavīru piedalītos dažādos treniņos.

Tērpusies haki krāsas uniformā, Mērija 20. aprīlī kopā ar citiem zemessargiem piedalījās treniņos gan uz sauszemes, gan ūdenī.

Aukstā kara laikā Dānijas zemessardzes kontroles centrs tika izveidots, lai varētu sekot līdzi kustībai Baltijas jūrā un gaisa telpā virs tās.

45 gadus vecā kroņprincese 2008. gadā zemessargiem pievienojās brīvprātīgi. Kopš tā laika viņa regulāri piedalās dažādos treniņos, kā arī pilda uzdevumus, kas saistīti ar apsardzi un uzraudzību krīzes un ārkārtas situācijās, piedalās glābšanas uzdevumos jūrā, kā arī veic dažādus vides uzdevumus.sekot

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu