Kas karalienei Elizabetei somiņā jeb Rokassoma kā slepena zīme palīgiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nav nekāds noslēpums, ka Lielbritānijas karalienei Elizabetei II nav vajadzīgas mājas atslēgas, kā arī mobilais telefons, tomēr viņai vienmēr līdzi ir maza melna rokassomiņa. Ārvalstu mediju uzmanības lokā nonācis jautājums - kas tajā ir iekšā?

Karaliskās ģimenes biogrāfs Salijs Bedels Smits (Sally Bedell Smith) atklājis, ka karaliene Elizabete somiņā vienmēr liek spogulīti, lūpu krāsu, pildspalvu, piparmētru ledenes, kā arī lasāmās brilles. Svētdienās karalienei ir līdzi arī nedaudz naudas, lai to ziedotu to baznīcai.

Tomēr izrādās, ka Lielbritānijas karaliene savu somiņu izmanto arī, lai sūtītu slepenus signālus saviem darbiniekiem un palīgiem.

Ja sarunas laikā ar kādu cilvēku karaliene savu rokassomiņu pārliek no vienas rokas otrā, tā ir zīme, ka viņa ir gatava šo sarunu beigt, portālam «People» atklāj karaliskās ģimenes vēsturnieks Hugo Vikers (Hugo Vickers).

Savukārt tad, kad karaliene savu rokassomu novieto uz galda, tā ir zīme, ka viņa vēlas, lai šis pasākums beigtos tuvāko piecu minūšu laikā. Bet, ja viņa savu somu noliek uz zemes, tā ir zīme, ka viņai nepatīk saruna, kurā ir iesaistīta, un viņa vēlas, lai kāds viņu «izglābj».

Vikers norāda, ka visbūtiskākais signāls ir tad, kad karaliene pavirpina savu gredzenu - tas nozīmē, ka viņa vēlas doties prom nekavējoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu