Ko pirmssvētku laikā varam mācīties no pašmāju slavenību bērniem?

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sagaidot gada sirsnīgākos svētkus – Ziemassvētkus – pirmā, īstā un vienīgā televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» priecē ar īpaši mīļu un ģimenisku video stāstu sēriju «Ziemassvētki. Atver sirdi brīnumam.» Pirmajā sērijā sabiedrībā zināmu vecāku – horeogrāfes un agrākās »Superbingo» vadītājas Lienes Stepenas, mākslinieces un deju pasniedzējas Lienes Skulmes, marketinga ekspertes Agnijas Greiziņas atvases, kā arī mūziķa Aigara Grāvera mazmeita atklāj savas pārdomas par Ziemassvētkiem un labākajām dāvanām. Nav noslēpums, ka ar bērnu mutēm runā patiesībā, tāpēc mazo ķiparu sniegtās atziņas ir gana vērtīgas arī pieaugušajiem!

Lauras Grāveres meita un mūziķa Aigara Grāvera mazmeita Patrīcija (8) dalās ar savam vecuma ļoti dziļu un analītisku skatījumu gan uz Ziemassvētkiem, gan pasaules kārtību kopumā:

  • Ziemassvētku brīnums ir tad, kad svētki ir ļoti priecīgi un notiek daudz brīnumu!
  • Svētkos svarīgākais ir mīlestība un ģimene. Tāpēc, ka mīlestību vajag, lai varētu mīlēt ģimeni. Un ģimeni vajag, lai nejustos vientuļi.
  • Rūķi var neeksistēt, bet fantāzija taču eksistē? Sanāk, ka arī rūķi var eksistēt fantāzijā.
  • Ja man būtu viss, es savai mammai gribētu uzdāvināt laimi. Jo arī mammas, tāpat kā visi pārējie, ļoti grib laimi.
  • Ja man būtu viena vēlēšanās, es vēlētu mīlestību visiem. Jo cilvēki to ir pelnījuši!

Horeogrāfes Lienes Stepenas, kura plašāk iepazīta kā agrākā TV spēles «Superbingo» vadītāja, bērni - Daniels (15) un Darja (8) tic Ziemassvētku brīnumam un visiem vēl veselību, kā arī prieku:

  • Ziemassvētku brīnums ir tad, kad visi ģimenes locekļi ir kopā, svin svētkus un priecājas viens par otru.
  • Ģimene ir svarīga, jo tajā apvienojušies cilvēki, kas mīl viens otru
  • Ziemassvētku vecītis eksistē, un kamēr nav vēl pienācis decembris, viņš ar rūķiem taisa dāvanas, cik vien var!
  • Visu gadu ir jāuzvedas kā Ziemassvētkos. Jo gan salavecis, gan mamma un tētis māca citiem darīt labu. Tas nav viegli, taču to var izdarīt!

Mārketinga ekspertes Agnijas Greiziņas meita Līna (3) pati ir kā īsts Ziemassvētku brīnums, jo dzimusi tieši gada siltākajos svētkos. Mazā dāma ir pārliecināta, ka tie bērni, kas neklausa, dāvanas nedabū. Viņa gan to vidū neesot, jo pati ir ļoti paklausīga! Savukārt savai mammai Līna vēlētos uzdāvināt jaunu lūpu krasu. Dzeltenu!

Deju pasniedzējas un mākslinieces Lienes Skulmes bērni Toms (5), Estere (5) un Justīne (9) svētkos visiem nedāvinātu «kaut kādu vasarnīcu», bet gan draudzību un saticību:

  • Izvēloties dāvanu sarakstu, atceries, ka ne vienmēr visas dāvanas tev atnesīs. Jo arī salavecis zina, ka Ziemassvētkos svarīgākais ir draudzība, saticība un kopā pavadītais laiks ar ģimeni.
  • Vēlu, lai visā pasaulē cilvēki būtu laimīgi un viens otru atbalstītu.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu