Pasauli sajūsmina vīra aizkustinošā vēstule apaļīgai sievai

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/tripp/

26 gadus vecais Robijs Trips, kurš darbojas kā rakstnieks un aktīvists, uzrakstījis aizkustinošu vēstuli savai topošajai sievai «Instagram» vietnē. Liela daļa sociālo tīklu lietotāju ir sajūsmā par vīrieša skaistajiem vārdiem.

Trips «Instagram» vietnē dalījies ar fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar sievu. Pie fotogrāfijas apraksta vīrietis kritizē tos cilvēkus, kuriem ir ļoti šaura un specifiska domāšana, kā arī atklāj, ka, neskatoties uz apaļīgajām auguma aprisēm, viņa sieva tik un tā ir skaista.

«Es mīlu šo sievieti un viņas apaļīgo augumu,» savu vēstuli sāk Robijs. «Kad es kļuvu par vīrieti, es sāku sevi izglītot par feminisma tēmām un to, kā mediji izrāda sievieti ar specifiskiem skaistuma standartiem (tieva, gara, kalsna). Es sapratu, cik daudzi vīrieši ir uzķērušies uz šiem meliem.

Priekš manis nav nekā seksīgāka par šādu sievieti: biezi augšstilbi, lielā pēcpuse, piemīlīga un mīļa riepiņa utt. Viņas augums un izmērs netiks atspoguļots uz «Cosmopolitan» vāka, bet tas tiks atspoguļots manā dzīvē un manā sirdī.

Priekš manis nav nekā seksīgāka par sievieti, kura ir gan apaļīga, gan pārliecināta. Šī burvīgā sieviete, kuru es apprecēju, aizpilda katru savu džinsu centimetru un joprojām ir visskaistākā. Vīrieši, pārdomājiet to, ko sabiedrība jums ir ieskaidrojusi par lietām, kuras vajadzētu iekārot.

Īsta sieviete nav porno zvaigzne vai manekens bikini vai filmu varone. Viņa ir īsta. Viņai ir skaistas strijas uz augšstilbiem un piemīlīgas bedrītes uz ķermeņa. Meitenes, nekad nemēģiniet sevi apmuļķot, domājot, ka jums jābūt kādā konkrētā formā, lai jūs kāds mīlētu un novērtētu. Tur ārā ir vīrietis, kurš priecāsies par to, kādas jūs esat, kāds, kurš mīlēs jūs tā, kā es mīlu savu Sāru,» tā Robijs.

Fotogrāfija sociālajos tīklos kļuvusi ļoti populāra un patīk jau gandrīz 40 tūkstošiem lietotāju. Lai arī daudzi cilvēki ir sajūsmā par Robija skaistajiem vārdiem, citi norāda, ka viņam nevajadzētu izlikties par īpašu tikai tāpēc, ka satiekas ar apaļīgāku sievieti.

 

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu