Foto: Slavenības demonstrē sezonas aktuālāko peldkostīmu stilu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Jau nedēļas nogalē tiek solīti šī gada siltuma rekordi, tāpēc jāieskatās, kādas ir aktuālākās tendences peldkostīmu piedāvājumā. Vai pagājušajā vasaras sezonā iegādātais peldkostīms vēl būs aktuāls, vai modē ir atgriezušies jau aizmirsti peldkostīmu stili, par aktuālākajiem peldkostīmu modeļiem informē universālveikala «Debenhams» konsultante.

Viļņu līgava

No piena baltas līdz bēšai krāsai; mežģīnes, balta audumu rišas, volāni, dažādi izšuvumi, tas viss apkopots gan kopējos peldkostīmos (ar dziļu V veida kalka izgriezumu), gan divdaļīgos bikini veida peldkostīmos.

Peldkostīms miesas krāsā

Ja jums patīk izrādīt savu augumu, tad gatavojoties pludmales sezonai izvēlaties miesas krāsas peldkostīmu. Tādejādi jūs akcentēsiet savu kopējo izskatu, bet spēsiet noslēpt auguma nianses par kurām neesat pārliecināta. Atcerieties, ka izvēloties, cenšaties peldkostīma krāsu pielāgot savai ādas krāsai, vai izvēlaties par toni tumšāku. Izvēlies starp bikini vai kopīgo peldkostīmu ar dziļu V veida kakla izgriezumu un augstiem gurnu izgriezumiem.

Peldkostīmi ar dekoratīviem izgriezumiem

Šīs vasaras viena no kliedzošākajām tendencēm ir peldkostīmi ar dekoratīviem izgriezumiem vēdera zonā, tādejādi ļaujot akcentēt vidukli, padarot to vizuāli šaurāku. Izgriezumi īpaši labi integrējas košos kopējos peldkostīmos!

Lence uz viena pleca

Asimetriskās plecu līnijas būs aktuālas ne tikai šīs sezonas apģērbu modē, bet arī peldkostīmu. Izvēlies košas krāsas vai nostājies par vienmēr klasiski melno. Ar šādu peldkostīmu vasaras ceļojuma laikā, pieskaņojot džinsu šortus vai šifona svārkus, varēsi aizskriet arī līdz tirgum pēc ogām, un neviens nevarēs pamanīt atšķirību starp saīsinātu topu vai peldkostīmu.

Peldkostīmi ar lieliem gurnu izgriezumiem

Kopējais peldkostīms ar lieliem gurnu izgriezumiem, jeb par pludmales klasiku dēvētais Baywatch stila peldkostīms, ir atgriezies tendenču augšgalā! Šāda veida peldkostīms būs aktuāls visām dāmām, kas vēlas akcentēt savas kājas, jo pateicoties lielajiem gurnu izgriezumiem, tās izskatīsies vēl garākas! Ja izvēlaties šāda tipa peldkostīmu, tad sekojiet vēl vienai tendencei – īpaši dziļam kakla izgriezumam.

Šņorīšu pārpilnība

Gadu gaitā sievietes ir iemīlējušas klasisko bikini, taču šosezon klasika tiek akcentēta ar pāris detaļām. Divdaļīgajam bikini tiek akcentēta bikšu daļa – jo vairāk lentīšu, šņorīšu, striķīšu, jo efektīvāk un labāk! Uz gurniem esošās detaļas akcentē kājas, gurnus un vidukli. Papildus efektam, izvēloties šādu bikini, var padomāt arī par halātu, ko var izmantot vējainākās pludmales dienās.

Vairākkārt apvīts ap krūtīm

Topi, kas ar dažādām lencēm un striķiem akcentē krūtis, padarot klasisku peldkostīmu daudz pamanāmāku. Šādi peldkostīmi būs piemēroti sportiska dzīvesveida piekritējām, dāmām, kas priekšroku dod peldēšanai, niršanai, pludmales volejbola spēlēšanai utt.

Peldkostīmi ar korsetes tipa aizdari sānos

Lences un striķi šajā vasarā dominē vairākos peldkostīma modeļos. Cilpas var būt aktuālas gan kopējos, gan atsevišķos peldkostīmos, bet īpaši efektīvi tās izskatīsies kopējos peldkostīmos, kam visa peldkostīma sāna daļā būs korsetes veida cilpu aizdare. Aizdarē var būt gan platas, jostām līdzīgas lentas, kā arī pavisam šauras šņorītes, jāizvēlas piemērotākais attiecīgi ķermeņa uzbūvei.

T-krekla stila augšējā peldkostīma daļa

Līdz šim nebijusi tendence – divdaļīgs peldkostīms ar t-kreklam līdzīgu augšdaļu. Stils, kas varētu būt kopēts no ūdens necaurlaidīgajiem tērpiem (hidrām), kas varētu būt piemērots meitenēm, kas sērfo vai nodarbojas ar kādu citu ekstrēmo ūdens sporta veidu. Peldkostīma tops var būt no dažādiem audumiem, ļoti plāns, pat caurspīdīgs, vai biezs, līdzīgs ūdens necaurlaidīgajiem apģērbiem. Peldkostīma topa daļa nosegs kakla un krūšu zonu, taču biksītes ir ar zemu jostas vietu.

Tasseled peldkostīmi

Ja jums patīk bagātība un dažādi aksesuāri, tad šosezon jums ir jāizvēlas tasseld stila peldkostīms, kas ir papildināts ar dažādiem rotājumiem. Peldkostīms, ko ļoti karstā laikā var integrēt arī kā brīvā laika pastaigu apģērba detaļu. Pasteļtoņu krāsas, izšuvumi, rotas – jo vairāk, jo labāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu