Neticami lokana: Jogas pasniedzēja ar pozām atveido dzīvniekus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Joga nav viegla un, lai izpildītu lielāko daļu no paredzētajām kustībām, ir jābūt ne tikai lokanam, bet arī ar iepriekšēju pieredzi. Lai arī parasti jogas nodarbībās ir jāieņem suņu, kaķu vai govs pozas, šī jogas pasniedzēja spēj iedvesmoties no it visiem dzīvniekiem.

37 gadus vecā Lindela Nujtena ir jogas pasniedzēja no Briseles Beļģijā. Viņa izveidojusi savu sociālās vietnes «Instagram» profilu, ar kuru iedvesmo citus jogas cienītājus.

Lindela pirmo reizi ar jogu «iepazinās» jau bērnībā, taču aktīvāk sāka ar to nodarboties pirms septiņiem gadiem - pēc otrā bērniņa nākšanas pasaulē. Portāls «Cosmopolitan» ziņo, ka sieviete ar jogu nodarbojas katru dienu vismaz 15 minūtes.

Nujtena iecienījusi hathas jogu un izpilda pozas, kuras nosauc par dzīvniekiem, ar kuru viņai tā asociējas. Lai arī dažas no pozām cilvēkiem varētu nelikties līdzīgas dzīvniekiem, tā ir Lindelas interpretācija par tiem.

Zirgs

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu