Konkurss uzņēmējām «Sieviete Latvijai»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzinīgi novērtēt sieviešu - Latvijas uzņēmēju - pašaizliedzīgo darbu, būt atsaucīgiem un pieteikt uzņēmējas konkursam «Sieviete Latvijai» aicina «Lietišķās informācijas dienesta» izpildirektore un biedrības Līdere valdes priekšsēdētāja Aiva Vīksna.

«Ne visiem ir pa spēkam noturēt savas pozīcijas tirgū, kā arī saglabāt darba vietas šajos nebūt ne vieglajos pārmaiņu laikos. Sievietes, kas spējušas likt lietā savu spēku un drosmi, lai par spīti visiem šķēršliem, kas apgrūtina biznesu, un daudzajām neskaidrībām likumdošanā turpinātu darbu un pat rastu idejas, lai biznesā uzsāktu ko pilnīgi jaunu, ir pelnījušas sabiedrības atzinību. Aicinu visus būt aktīviem un pieteikt uzņēmējas konkursam Sieviete Latvijai » - meklēsim Latvijas Pērles- veiksmīgas un uzņēmējas kopā!» rosina Aiva Vīksna.

Biedrība Līdere ir konkursa «Sieviete Latvijai» organizatoru un atbalstītāju vidū.

Šo konkursu jau trīspadsmito gadu rīko «Latvijas Avīze» kopā ar sadarbības partneriem.

«Sievietēm nasta tomēr ir vissmagākā - gan rūpējoties par bērnu izglītību, kas Latvijā nebūt nav bez maksas, gan par to, ko likt ģimenei galdā, gan kā sabalansēt uzņēmuma budžetu. Braucot pa Latviju, redzams, ka vairākums uzņēmēju būtībā īsteno sociālo uzņēmējdarbību, jo vietējiem cilvēkiem sniedz darbu un līdz ar to arī iespēju izdzīvot. Tāpēc ir lieliski, ka konkurss dod iespēju pateikt paldies sievietēm: par to, ka esat Latvijā, ka strādājat Latvijai. Jauni mikrouzņēmumi Latvijas laukos šobrīd diemžēl jau ir retums. Konkursa rīkošana ir svētīgs darbs, ko Latvijas Avīze ar saviem sadarbības partneriem dara daudzu gadu garumā,» uzsver Aiva Vīksna.

Šogad Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti ieteikt savas kandidātes konkursam trīs nominācijās: par uzdrīkstēšanos būt uzņēmējai, par nesavtīgu darbu sabiedrības labā un par ģimenes stiprināšanu.

Uzvarētāja katrā nominācijā saņems Hipotēku bankas Eko karti ar naudas balvu Ls 500 un pārsteiguma balvas. Savukārt speciālbalvu - braucienu uz Briseli laureātēm dāvinās Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere.

www.la.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu