Baudām vasaru «Ventspils Piedzīvojumu parkā»!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ventspils Piedzīvojumu parkā pilnā sparā rit vasaras atrakciju sezona.

<b>Apskati fotogaleriju...</b>

Šajā vasarā atpūtniekiem tiek piedāvāta vesela virkne jaunumu: gan milzīga piepūšamā atrakcija «Jautrais namiņš», gan bērnu virvju trase «Lācēns», gan lielā spēle «Cirks», gan petanka spēles laukumi, gan orientēšanās poligons ar dažādas sarežģītības uzdevumiem, gan piknika telts, gan gokarti un velonoma. Ar iznomātajiem velosipēdiem var vizināties gan pa Piedzīvojumu parka velotakām, gan ārpus parka teritorijas. Savukārt pašā Lemberga hūtes kalna galā uzstādīts tālskatis, no kura paveras skats uz visu pilsētu, jūru un piepilsētas mežiem.

Viens no pēdējiem jaunumiem ir lielais un mazais mehāniskais bullis. Mehāniskais bullis ir atrakcija, kas imitē rodeo sacensības, kuru laikā jāmēģina pēc iespējas ilgāk noturēties satracināta buļļa mugurā. Turklāt bullis atrodas mīksta piepūšamā matrača vidū, tādējādi pasargājot atrakcijas lietotāju no sāpīgiem kritieniem. Ventspils Piedzīvojumu parkā šādi buļļi ir veseli divi – lielais (apmeklētājiem svara kategorijā līdz 120 kg) un mazais (apmeklētājiem svara kategorijā līdz 90 kg).

Tāpat kā iepriekšējos gados Piedzīvojumu parks piedāvā virvju trasi «Kaķa taka», velotaku, peintbolu, katapultu, kameršļūkšanu, tarzana cienīgu troses nobraucienu, nobraucienus no kalna ar skrejriteņiem un kalnu dēļiem, batutus ar un bez gumijām, elektromobīļus mazajiem atpūtniekiem. Piedzīvojumu parkā atrodas arī BMX trase, futbola – frisbija laukums un piknika vietas.

Turpat Piedzīvojumu parkā garšīgas picas un gardus dzērienus piedāvā kafejnīca «Stenders Pica».

www.piedzivojumuparks.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu