Green restorāns pretendē uz bērniem draudzīgākā restorāna titulu Rīgā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien 25. martā ekoloģiskā uztura restorāns Green savās telpās blakus Leļļu teātrim atklāj lielāko no restorānu rotaļu istabām Rīgā – Mini Green. Lai ģimenes ar bērniem turpmāk varētu ieturēt veselīgu maltīti īpaši harmoniskā un bērniem draudzīgā gaisotnē, līdzās restorāna zonai ir izveidota plaša rotaļu telpa, kur katru dienu bērnus bez maksas pieskatīs un radoši nodarbinās auklīte. Bērniem ir pašiem sava ēdienkarte un restorānā ir pieejamas visas nepieciešamās ērtības bērnu aprūpei.

GREEN

«Tā pat kā Rīga nekad nav gatava, arī restorāns nepārtraukti attīstās. Ieklausījāmies mūsu viesos un sapratām, ka visbiežāk ekoloģisku uzturu cilvēki sāk izvēlēties tad, kad viņiem rodas bērni. Tādēļ koncepts ģimenēm un bērniem draudzīgs ir kļuvis par vienu no mūsu restorāna stūrakmeņiem. Vēlamies radīt vidi, kurā arī paši mazākie viesi un viņu vecāki jūtas ērti. Jā, viņi ir prasīgāki, aktīvāki, neparedzamāki, bet tajā pašā laikā – visjaukākie klienti! Tādēļ vēlamies izveidot Green par bērniem un ģimenēm draudzīgāko restorānu Rīgā!» stāsta restorāna GREEN vadītājs Mārtiņš Atvars.

«Katra mamma zina, ko nozīmē «gājiens» uz kafejnīcu vai restorānu ar bērniem. Sākot no tā, lai tiktu ar ratiņiem iekšā, atbilstošu ēdienkarti, bērnu krēsliņu, spēļu vietu un beidzot ar podiņu bērnam. Šeit tas viss ir un tapēc arī mammas var atpūsties,» stāsta restorāna apmeklētāja – divu bērnu mamma Agnese Vanaga.

«Prieks. Ienākot Green un ieraugot saklātos galdus, man radās šaubas vai ģimene, kurā aug mazs rezgalis, te varētu ieturēt maltīti bez raizēm, ka neplīsīs stikli un galdauti paliks vietās, tomēr biju kļūdījusies. Izlūkojot restorānu, atrodu ko tādu, ko gribētos nosaukt par ģimenes istabu - atsevišķa telpa ar plašu bērnu stūri ar dabīgām un attīstošām rotaļlietām, kas interesntas varētu būt bērniem aptuveni no viena līdz piecu gadu vecumam, un galdiņi vecākiem turpat blakus. Domāju, ka šī vieta būs īsts atradums jaunām, ekoloģiski domājošām ģimenēm!» ir pārliecināta TV raidījumu vadītāja un viena no Babyroom.lv veidotājām Anna Rozīte.

«Mūsu veiktā aptauja liecina, ka jaunie vecāki visbiežāk izjūt mazuļu pārtinamo galdiņu trūkumu tieši restorānos/kafejnīcās. Tieši tāpēc nolēmām restorānam «Green» piešķirt vienu mazuļu pārtinamo galdiņu, kuru dāvinam, pateicoties labdarības veikala «Otrā Elpa» piešķirtajai stipendijai,» papildina Babyroom.lv idejas autore Anete Unbedahte-Vitjazeva.

Restorāns GREEN ir pirmais Latvijā ekoloģiskā uztura restorāns, kas piedāvā saviem viesiem ēdienus, kas pagatavoti tikai no ekoloģiski sertificētiem produktiem. GREEN pavāri atbalsta eko dzīvesveidu un ar mīlestību gatavo visgaršīgākos ēdienus no vistīrākajiem un kvalitātīvākajiem produktiem. Restorāns atrodas Rīgas centrā blakus Leļļu teātrim, Kr. Barona ielā 24-26.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu