Vīna Festivālā piedāvās nobaudīt īpašus vīnus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai iepazīstinātu vīna cienītājus ar Rimi veikalos pieejamo plašo sortimentu, kā arī veicinātu un popularizētu vīna kultūras tradīcijas Latvijā, Rimi Vīna Festivāla apmeklētājus aicinās degustēt daudzveidīgu vīnu klāstu no Francijas, Spānijas, Čīles un citām vīna lielvalstīm. Turklāt festivālā pirmo reizi Latvijā Rimi piedāvās nobaudīt franču vīnus no Château la Tulipe de la Garde, kas ir patīkami atsvaidzinoši un būs piemēroti vasaras karstajam laikam. Tāpat pasākuma dalībnieki no pieredzējuša vīnziņa varēs saņemt konsultācijas par sev interesējošiem vīniem, kā arī par ēdieniem, ar kuriem tos vislabāk baudīt.

Turklāt īsts vīna festivāls no 26. jūnija līdz 7. jūlijam norisināsies arī Rimi veikalos visā Latvijā. Šajā laikā ikvienam būs iespēja iegādāties īpašus vīnus par izdevīgām cenām. Tāpat ikviens vīna cienītājs varēs atrast sev piemērotāko vīnu – gan pēc garšas, cenas, gan atbilstību kādam pasākumam vai notikumam. Tāpat Rimi veikalos varēs iepazīties ar padomiem vīna baudīšanai un gardāko ēdienu receptēm, kas vēl vairāk akcentēs vīna garšas īpatnības un niansēto buķeti.

Kopumā Rimi veikalos pircējiem ir iespēja iegādāties vairāk nekā 500 dažādu šķirņu vīnus. Pircēji visvairāk iecienījuši Francijas, Spānijas un Čīles valstu vīnus. Turklāt, kā liecina Rimi pārdošanas rādītāji, vasarā Latvijas iedzīvotāji jo īpaši iecienījuši tieši baltvīnu - līdz ar karstā laika iestāšanos to patēriņš Rimi veikalos palielinājies par aptuveni 25%.

«Vīna Festivāls» notiks no 27. līdz 28. jūnijam, Konventa sētā (adrese: Rīga, Kalēju iela 9/11). Vīna Festivāls apmeklētājus aicinās ne tikai baudīt izcilāko šķirņu vīnus un iegādāties tos par īpaši izdevīgām cenām, bet arī piedalīties Latvijas Vīnziņu asociācijas semināros un īpašā balsojumā noteikt savu iecienītāko vīnu. 27. jūnijā festivālā tiek aicināti piedalīties vīna kultūras profesionāļi, savukārt plašākai publikai festivāls būs atvērts 28. jūnijā, dodot iespēju baudīt gan jaunus vīnus Latvijas tirgū, gan jau iecienītās dzēriena šķirnes. Vīna Festivāls Konventa sētā notiek jau 17. reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu