Smaržu izpārdošanā – aromāti pretējā dzimuma pievilināšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

www.veroni.lv

Katram tipam savas smaržas

Smaržu vēstījumu, kādam cilvēku tipam tās ir paredzētas, lielā mērā pauž jau to noformējums - pudelītes forma, krāsa un, protams, arī modelis, kas izvēlēts to reklamēšanai. Ja smaržas reklamē jauna, skaista, gaisīga būtne, tās visticamāk ir piemērotas tieši šāda tipa sievietei. Savukārt, ja smaržas prezentē nobriedusi, pārliecināta sieviete, un Tu esi tieši tāda, tad tās visticamāk Tev patiks un arī piestāvēs.

Lai no daudzajām smaržām izvēlētos īstās, smaržu veikalā sākotnēji vari ļauties intuīcijai un izmēģināt tās, kuru pudelītes forma un krāsa Tevi uzrunā visvairāk. Tā tu ātrāk atradīsi īstās.

Stiliste Ligita Prodniece, kas ikdienas darbā iesaka cilvēkiem piemērotākās krāsas atbilstoši to sezonālajam tipam, novērojusi, ka katram tipam piestāv savas smaržas. Piemēram, vasaras tipa sievietēm parasti patīk un piestāv ļoti svaigas, vieglas smaržas, pavasarim - piemērotāki ir ziedu aromāti.

Ziemas tipa sievietēm der izteiktākas orientālās smaržas, savukārt rudens tipam - rūgtākas, ar specifiskākiem garšvielu aromātiem.

Sasmaržinoties vajadzētu arī padomāt par gaidāmo situāciju. Piemēram, ja darbs ir ciešā kontaktā ar citiem cilvēkiem, nebūtu vēlams lietot piesātinātas, specifiskas smaržas, jo var gadīties, ka cilvēkam, ar kuru būs jārisina svarīgi jautājumi, šīs smaržas nepatiks vai pat izraisīs alerģiju, un tad komunicēt būs daudz sarežģītāk.

Ir smaržas, kuras labāk lietot dienā, pārsvarā tie ir viegli, neuzkrītoši ziedu un citrusu aromāti, savukārt vakara pasākumam var izvēlēties piesātinātākas, izteiksmīgākas smaržas.

Smaržas cilvēki izvēlas arī atbilstoši savam briedumam un sociālajam statusam - jaunām meitenēm parasti patīk un arī piestāv viegli, saldi augļu aromāti, dinamiskai, mūsdienīgai sievietei piemērotāki ir tā dēvētie sportiskie aromāti, kas ir neuzkrītoši, savukārt dzīves pieredzējušai, pārliecinātai sievietei patiks piesātinātākas, izteiksmīgākas un dārgākas smaržas.

Smaržas ir lielisks veids, kā pievērst sev pretējā dzimuma uzmanību. Lai sasniegtu mērķi, vislabāk izvēlēties smaržas, piemēram, ar muskusa vai ambras aromātu, jo tas modina pretējā dzimumā seksuālu interesi. Savukārt vīriešu smaržās šobrīd ļoti aktuāls ir dabīgās ādas aromāts, tas ir dzīvniecisks un spēcīgs, modina sievietē instinktus.

Oriģinālās smaržas – internetā daudz lētāk

No 6.-15. oktobrim smaržu interneta veikalā Veroni.lv par daudz zemāku cenu nekā parasti var iegādāties šādas smaržas.

Zīmola Lanvin Eclat D’Arpege. Tās ir īpaši piemērotas jaunai sievietei, ļoti sievišķīgas un vieglas. Sastāvā ir ziedu un citrusu aromāti – zaļā lillija, Sicīlijas citronu lapas, persiku ziedi un peonijas, zaļā tēja, kā arī Libānijas ciedrs un muskusa aromāts. Citos parfimērijas veikalos Lanvin Eclat D’Arpege maksā 79,90 eiro, savukārt Veroni smaržu izpārdošanā 100 ml tikai 32,34 eiro.

Par krietni zemāku cenu izpārdošanā var nopirkt arī Dolce &Gabbana smaržas Light Blue. Tās ir vienas no pasaulē populārākajām, jo ir patīkamas un vieglas. Šīs smaržas var dāvināt jebkurā situācijā – gan vīra mātei, gan jaunai meitenei, kā arī tās var lietot, ejot uz darbu, jo tās nav uzbāzīgas, nevienam netraucēs. Smaržu sastāvā pārsvarā ir ziedu un augļu aromāti – jasmīns, baltā roze, ābols, Sicīlijas ciedrs, citronkoks, dzintara aromāts, kā arī muskuss. Citos parfimērijas veikalos Dolce &Gabbana Light Blue parasti maksā ap 99,00 eiro, savukārt Veroni smaržu izpārdošanā 100 ml - tikai 55,42.

www.veroni.lv/atlaides

Šīs smaržas ietilpst orientālo smaržu grupā, tās ir rūgtenas un salīdzinoši spēcīgas. Sastāvā ir apelsīnu ziedu, arābu jasmīna, pačūlijas, aveņu, medus, kā arī ambras un muskusa seksuāli rosinošais aromāts.

www.stilastudija.lv

Par daudz zemāku cenu nekā parasti smaržu veikalos Veroni.lv smaržu izpārdošanā ir pieejamas arī zīmola Versace smaržas Bright Crystal. Tās derēs gan jaunām, gan dzīves pieredzējušām sievietēm, kam patīk sievišķīgs, neuzbāzīgs, svaigs, saldens aromāts. Smaržu sastāvā ir peonijas, magnolijas, lotosa un granāta aromāts, savukārt savdabīgu, juteklisku noskaņu piešķir dzintara, mahagonija un muskusa aromāts. Parasti veikalos šīs smaržas maksā ap 69,90 eiro, bet Veroni smaržu izpārdošanā 50 ml tikai 39,64 eiro.

www.veroni.lv/atlaides

Šīs smaržas ietilpst orientālo smaržu grupā, tās ir spēcīgas un vīrišķīgas. Sastāvā ir citrusa un dzintara, kā arī šobrīd aktuālais dabīgās ādas aromāts, kas tām piešķir īpatnēju, dzīvniecisku noskaņu.

Kā arī Veroni smaržu izpārdošanā var iegādāties Giorgio Armani smaržas Acqua di Gio. Tās ir piemērotas vīrietim, kas izvēlas sportisku neuzkrītošu, vienkāršu, svaigu aromātu. Sastāvā ir augļu un citrusu aromāti – ābols, citrons, mandarīns, greipfrūts u.c. Citos smaržu veikalos parastā cena ir ap 90 eiro, savukārt izpārdošanā 100 ml tikai 58,49 eiro.

«Sabiedrībā valda uzskats, ka internetā var nopirkt tikai lētus smaržu pakaļdarinājums, mēs savukārt vēlamies pierādīt, ka tas tā nav. Smaržu interneta veikalā Veroni.lv pārdod tikai Eiropā ražotas oriģinālas smaržas,» uzsver Veroni vadītāja Laura Lāce.

Pasūtot smaržas interneta veikalā Veroni.lv, Rīgā tās bez maksas piegādā vienas dienas laikā. Savukārt Latvijas reģionu iedzīvotāji, pasūtot smaržas internetā, jau nākamajā dienā tās var saņemt savai dzīves vietai vistuvāk esošajos optikas salonos Optika Metropole.

www.veroni.lv/atlaides

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu