Vērmanes dārzā darbosies Grāmatu maiņas punkts

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 4.maijā Vērmanes dārzā no plkst.12.00 līdz 17.00 darbosies tradicionālais Rīgas Centrālās bibliotēkas (RCB) Grāmatu maiņas punkts, portālu «Apolli» informēja Daina Ģeibaka, Rīgas Centrālās bibliotēkas Publicitātes nodaļas vadītāja.

Grāmatu maiņas punktā izlasītās grāmatas bez maksas varēs iemainīt pret nelasītām un tādām, kuras ļoti gribas redzēt savā personiskajā grāmatu plauktā. Tāpēc rīkotāji lūdz nenest saplēstas, netīras un nolietotas grāmatas. Makulatūra netiks pieņemta!

Maiņas punkta darbības pamatprincips ir izlasīta grāmata pret nelasītu attiecībā viens pret vienu neatkarīgi no grāmatas satura vai cenas. Mainīties palīdzēs profesionāli RCB darbinieki.

RCB Repozitārija Apmaiņas fonds dod maiņas punkta pamatkapitālu - ap 500 grāmatu no Repozitārija dubletu un lasītāju dāvināto izdevumu krājuma. Tā būs daiļliteratūra, nozaru literatūra un bērnu grāmatas latviešu un citās valodās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu