Esiet laimīgi! 13 paradumi, no kuriem jāatbrīvo sava dzīve

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: meddygarnet, CC BY-SA 2.0

Dzīvojiet pēc saviem ieskatiem, klausiet savai iekšējai balsij un neļaujiet citu viedokļiem novirzīt jūs no ceļa!

1. Atbrīvojieties no vēlmes vienmēr pierādīt savu taisnību

No šī paraduma cieš tik daudz lielisku attiecību, radīts tik daudz nevajadzīgu sāpju un stresa, ka nudien tas ir jāatmet reizi par visām reizēm. Tas nav tā vērts.

2. Atlaidiet grožus

Atsakieties no nepieciešamības nemitīgi visu ap sevi kontrolēt – situācijas, notikumus, cilvēkus utt. Ļaujiet cilvēkiem būt tādiem, kādi viņi ir!

3. Atlaidiet vainas sajūtu

Atbrīvojieties no vēlmes vainot citus savās nebūšanās vai par to, ko jūs jūtat vai nejūtat. Beidziet izškērdēt savu enerģiju pa labi un pa kreisi un uzņemieties pilnu atbildību par savu dzīvi.

4. Pārtrauciet negatīvo iekšējo dialogu

Cik gan daudz cilvēku kaitē paši sev tikai tā iemesla dēļ, ka ļauj negatīvajām domām un emocijām valdīt pār viņu dzīvi. Neticiet visam, ko jums saka prāts. Patiesībā jūs esat spējīgu uz daudz ko vairāk!

5. Pārtrauciet žēloties

Mums ļoti patīk žēloties – par cilvēkiem, situācijām un notikumiem, kuri padara mūs skumjus vai nelaimīgus. Neviens nespēj padarīt jūs nelaimīgus, ja vien jūs paši to neļaujat! Neļaujiet!

6. Atsakieties no kritikas

Pārstājiet kritizēt cilvēkus, kuri ir citādāki nekā jūs, kā arī notikumus, kuri neatbilst jūsu gaidām. Dzīve un cilvēki ir dažādi.

7. Atbrīvojieties no vēlmes atstāt uz citiem iespaidu

Pārstājiet izlikties pat to, kas jūs patisībā neesat. Noņemiet masku, pieņemietu un iemīliet savu patieso ES.

8. Beidziet pretoties pārmaiņām

Pārmaiņas – tas ir pilnīgi normāli! Pārmaiņas mums ir nepieciešamas, lai nokļūtu no punkta A uz punktu B. Pārmaiņas allaž palīdz mums pašiem un mūsu dzīvei kļūt labākiem.

9. Nespraudiet birkas

Pārstājiet spraust birkas cilvēkiem un situācijām, par kuriem jums nav ne jausmas, proti, neizdariet spriedumus, balstoties tikai uz savu subjektīvo skatījumu. Un nemitīgi atveriet sev jaunus apvāršņus, lai «tvertu lauku» plašāk!

10. Atlaidiet pagātni

Jā, tas ir grūti. It sevišķi, kad pagātne patīk labāk par tagadni, bet nākotne biedē. Taču ir jāpieņem fakts, ka tagadne nudien ir viss, kas mums pieder.

11. Atbrīvojieties no bailēm

Bailes – tā ir vien ilūzija, kas neeksistē. Tās radām mēs paši savā galvā, raksta dzīvesstila portāls «Cluber». Izmainiet savu iekšējo attieksmi, un arī ārējie apstākļi nostāsies savā vietā.

12. Beidziet taisnoties

Vienkārši beidziet taisnoties. Tā ir jūsu dzīve, un nevienam jūsu izvēles, motivācija, rīcība utt. nav jāskaidro. Taisnošanās mūs ierobežo, padara mazus un vājus.

13. Nedzīvojiet citu dzīves

Pārāk daudz cilvēku dzīvo ne savu dzīvi, proti, dzīvo saskaņā ar to, ko apkārtējie uzskata par labu un vērtīgu, dara to, ko no viņiem gaida vecāki, draugi, skolotāji, valdība un sabiedrība, ignorējot savu iekšējo balsi un aicinājumu.

Dzīve ir viena! Tā notiek šeit un tagad! Dzīvojiet pēc saviem ieskatiem, klausiet savai iekšējai balsij un neļaujiet citu viedokļiem novirzīt jūs no ceļa!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu