Avotu ielā notiks krāmu tirdziņš

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

30.novembrī - dienu pirms Adventes laika sākuma koka ēku renovācijas centrā «Koka Rīga» Lienes un Krāsotāju ielas stūrī no plkst. 10.00 rītā norisināsies šī gada pēdējais krāmu tirdziņš, kuru aicināti apmeklēt gan pircēji, gan pārdevēji, gan vienkārši ziņkārīgie, informē Irita Antoņeviča, tirgus koordinatore.

Gaidāmas gan antīkas vertības, gan vintage apģērbi, gan padomju laika porcelāna kolekcijas, gan vienkārši apģērbi, apavi, interjera un mājsaimniecības preces, kuru īpašnieki tām vairs neatrod pielietojumu.

Pie restauratoru galda meistars Uģis Baļļa iepazīstinās ar dažādiem kokapstrādes instrumentiem un atbildēs uz interesentu jautājumiem par koka restaurāciju pašu spēkiem. Akordeonists Valters Pudņiks rūpēsies par ausij tīkamu muzikālu fonu, atskaņojot dažādas populāras latviešu estrādes melodijas, bet Grīziņkalna glaunākais restorāns «Ugunsdzēsējs» aicinās iestiprināties ar aukstajam gadalaikam piemērotu maltīti - pelēkajiem zirņiem ar speķi. Tāpat apmeklētājiem būs iespējams iepazīties ar centra «Koka Rīga» darbību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu