Šokējoši: Notievēju 10 dienās par 5 kg ar veselīgu diētu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

www.NordenHealth.com

Intervija ar Lieni Lībeku (32) no Bauskas, kura 10 dienu laikā notievēja par 5 kg.

Šonedēļ apritēja desmit dienas, kopš esi reģistrējusies notievēšanas programmā, jāatzīst, ka Tu lieliski izskaties!

Paldies! Tagad gaidu pludmales sezonu ar nepacietību.

Vai iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

Man ir svara problēmas kopš pusaudžu gadiem. Māsa ir tieva, bet es vienmēr biju tā apalīte. Visi saka – sāc skriet, mazāk ēd. Es jau neēdu tik daudz. Jā, ir visādas diētas mēģinātas… Kaut vai no tiem pašiem žurnāliem – izlasi, kas un kā, mēģini, bet labāk nepaliek. Sapratu, ka īstā diēta ir katram sava. Tu nevari to izlasīt žurnālā un cerēt, ka strādās tik pat labi kā vēl simts cilvēkiem. Un tad ir variants, vai nu Tu ej pie dietologa un maksā 40 latus, vai izpildi testu un izveido kaut ko sev piemērotu. Tad var cerēt uz reālu efektu.

Ko Tu darīji, lai notievētu?

Izpildīju testu internetā. Pēc testa dabūju failu ar instrukcijām – kas tev jāēd un jādara. Principā, lietas, kas attiecas tieši uz tevi – tas ir kaut kas līdzīgs it kā personīgais treneris. Vienīgais, tu no tā plāna nevari ne kreisi ne pa labi. Ja kaut ko sajauksi, tad sāc no sākuma, jo svarīgi izpildīt punktu pēc punkta. Bet ja visu ievēro, tad ir rezultāti. Loģiski!

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Godīgi atbildēt uz testa jautājumiem, citādi tam nav jēgas. Nu, un tad pieturies pie plāna! Un domā ātri, līdz peldkostīmu sezonai ir maz laika…

Skaists augums ir tik pat svarīgs kā tava veselība. Lai justos skaista un laimīga šīs lietas ir jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas jebkuru var iedzīt depresijā. Badošanās pēc laika var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļi neeksistē. Ziemeļeiropas veselības aģentūra piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā Ziemeļeiropas veselības aģentūra (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 2,99 Ls).

NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu