Sensacionāls atklājums: modernā medicīna veicina aptaukošanos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Mediķi nonākuši pie nepatīkama secinājuma. Lai arī modernā medicīna visādos veidos mēģina mazināt vienu no sabiedrības lielākajām problēmām - aptaukošanos, tā pati lielā mērā ir vainojama, ka cilvēki nespēj samazināt lieko svaru. 

Veicot vairāku tūkstošu cilvēku aptauju, ir secināts, ka lielākais vairums cilvēku patiesi tic tam, ka lieko svaru ir iespējams samazināt ar pāris tabletīšu vai kādas īpašas pārtikas piedevas palīdzību.

Trakākais ir tas, ka ticība «brīnumlīdzekļiem» ir lielāka nekā diplomēta dietologa vai ģimenes ārsta ieteikumiem.

Pēc rezultātu apkopojuma, aptaujas organizatori bija šokā! Kā gan tas iespējams, ka sabiedrība kopumā var tik ļoti kļūdīties?

Skaidrojums tika atrasts ļoti ātri un tas nebija iepriecinošs.

Cilvēki daudzu gadu laikā vienkārši ir pieraduši, ka gandrīz jebkuru veselības problēmu var atrisināt ar pāris tabletēm. Parasti šīs tabletes viņiem izraksta tas pats ģimenes ārsts vai konkrētās nozares speciālists. Gripa vai plaušu karsonis - lūdzu tabletes. Caureja vai aizcietējums - arī tabletes. Taču gadījumā ar lielo svaru neviens speciālists nekādas tabletes neizraksta un cilvēkam sāk likties, ka viņu māna. Visu laiku bija tabletes, bet tagad - nekā. Tomēr tam, ka tabletes netiek izrakstītas ir ļoti vienkāršs iemesls. Līdz šim vēl nav izveidots veselībai nekaitīgs medikaments, kurš spētu pārtraukt liekā svara veidošanos. Tāda medikamenta vienkārši nav.

Ko speciālisti iesaka darīt cilvēkiem, kuriem ir liekais svars?

Ieteikums ir nemeklēt nekādus brīnumlīdzekļus, bet apmeklēt diplomētu speciālistu vai veikt profesionāli sagatavotu testu, lai noteiktu sava liekā svara patiesos iemeslus un atrastu veidu kā šos iemeslus likvidēt.

Visvienkāršākais veids kā veikt šādu liekā svara diagnostiku ir apmeklējot Sabiedrības Veselības Institūta speciāli izveidoto programmu www.edietolog.com un sev izdevīgā laikā atbildēt uz vairāk nekā 200 profesionāļu sastādītiem jautājumiem.

www.edietolog.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu