Kredīts stundas laikā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

No 10.

maija, AS «GE Money» iedzīvotājiem piedāvā jaunu pakalpojumu — ātrāko naudas kredītu. Vairāk nekā 60 Latvijas Pasta nodaļās visā Latvijā vienas stundas laikā iedzīvotāji var nokārtot un saņemt kredītu 100 līdz 500 latu apmērā skaidrā naudā, interneta portālu «Apollo» informēja Komunikāciju aģentūras/Edelman Affiliate projektu vadītāja Kristīne Sēnele.

Vienīgais nepieciešamais dokuments kredīta noformēšanai ir pase.

Ātrais naudas kredīts ir pieejams iedzīvotājiem, kam ir pastāvīga darba vieta un regulāri ienākumi. Cilvēkiem vecumā no 21 līdz 65 gadiem kredīta noformēšanai nepieciešama tikai pase, bet personām, kas ir vecākas par 65 gadiem vai kurām ir no 18–21 gadam, papildus būs nepieciešams arī galvotājs.

Lai saņemtu kredītu, pasta nodaļā jāaizpilda īpaša pieteikuma veidlapa, kuru pasta darbinieks kopā ar pases kopiju nosūta «GE Money». Kompānijas speciālisti aptuveni pusstundas laikā pārbauda konkrētās personas iesniegto informāciju un telefoniski paziņo klientam lēmumu. Ja kredīts ir piešķirts, cilvēkam jādodas uz to pašu pasta nodaļu, kur tika iesniegts pieteikums, un jāparaksta jau iepriekš sagatavots līgums. Līgumā tiek norādīts detalizēts kredīta atmaksas grafiks un cita informācija, kas nepieciešama veiksmīgai saistību izpildei. «GE Money» kopumā 1 stundas laikā nodrošina kredīta pieteikuma izskatīšanu un skaidras naudas izmaksu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu