Konkursa stāsts: «Mana priekšnieka jocīgie izgājieni»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gribu pastāstīt tikai dažus ikdienas «piedzīvojumus» no mana jocīgā priekšnieka dzīves:

1. Darba specifika ir tāda, ka katru dienu nepieciešams traktors, kas uz objektu piegādā materiālus. Priekšnieks abiem traktoristiem nākamo dienu iedod brīvu. Taču nākamajā dienā atjēdzas, ka pieļāvis kļūdu, un, lai ražošana neapstātos, izsauc no atvaļinājuma trešo traktoristu. Turklāt pēc traktorista pats aizbrauc uz mājām pakaļ.

2. No rīta tiek sasaukts pakļautais personāls uz sapulci. Iepriekšējā dienā priekšnieks bija izsaukts pie augstākstāvošās priekšniecības. Priekšnieks runā: «Vakar man «mazgāja galvu» par… un par… Ja kādu interesē — individuāli var pēc sapulces pienākt klāt, un es pastāstīšu.»

3. Bojājumu novēršanas brigādes darbs plānots maiņās, arī brīvdienās. Priekšnieks nolēmis, ka vasaras mēnešos maiņas darbs ir tikai darbdienās. Atrunājoties, ka bojājumu vasarā brīvdienās nav. Brīvdienās strādā tikai izsaukumu pieņēmējs. Likums nosaka, ka bojājumus drīkst novērst ne mazāk kā divi cilvēki. Pēc saņemtā izsaukuma (brīvdienās) tiek zvanīts priekšniekam un prasīti cilvēki bojājuma novēršanai. Viņš norīko meklēt kādu darbinieku, kas būtu ar mieru iziet darbā un novērst bojājumu. Bieži vien darbinieki brīvdienās atpūšas ar ģimeni. Tad, kad nav atrasts brīvprātīgais darbinieks, priekšnieks pats «glābj situāciju».

Ja priekšnieks ir riebīgs, viņš pelnījis, lai par viņu pasmietos! Pasmiesimies kopā!

"Vides vēstis"

Katras nedēļas asprātīgākā un smieklīgākā stāsta autors saņems balvu — «Apollo» T kreklu un kādu no jaunākajiem latviešu mūzikas albumiem no TV3. Savukārt labāko nedēļas stāstu uzvarētāji cīnīsies par lielo pārsteiguma balvu.

Nedēļas labāko stāstu paziņosim piektdien. Labākos stāstus varēs dzirdēt arī «Star FM» rīta šovā «Zoopasta».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu