Ātri iegūstiet prestižu specialitāti IT jomā darbam Latvijā un ārzemēs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūs plānojat braukt uz ārzemēm, bet nevēlaties strādāt zemu kvalificētu darbu? Vai vēlaties mainīt darbības jomu uz perspektīvāku Latvijā? Starptautiskais mācību centrs «New Horizons» — pasaules līderis IT apmācību jomā — piedāvā jums vienreizēju iespēju, kā tikai divu mēnešu laikā iegūt visā pasaulē pieprasītu specialitāti IT jomā.

Mūsu piedāvājums ir orientēts uz cilvēkiem, kuriem nav augstākās izglītības IT jomā. Lai sāktu mācīties, nepieciešamas tikai trīs lietas: «tehniskā» domāšana, interese par datoriem un angļu valodas zināšanas vismaz vidējā līmenī.

Jums būs nepieciešami tikai divi mēneši, lai izietu sagatavošanos un saņemtu visā pasaulē zināmu sertifikātu «Microsoft — MCITP: Enterprise Support Technician», kurš kļūs par pirmo soli jūsu IT karjerā Latvijā vai ārzemēs. Bet sistēmu administratora sertifikāciju MCSA («Microsoft Certified Systems Administrator») jūs varat saņemt četru mēnešu laikā.

Visā pasaulē MCITP ir atzīts augstā līmenī. Bet viena no galvenajām mūsu cilvēku problēmām — Rietumos atzītu kvalifikāciju neesamība, bez kurām ir sarežģīti pretendēt uz labiem «ofisa» amatiem, jo Latvijas universitāšu diplomi ir maz atpazīstami Rietumu darba devējam.

Pēc apmācību beigšanas jūs varēsiet strādāt atbalsta dienestā, administrēt nelielus tīklus, vārdu sakot, būsiet lietderīgs cilvēks jebkurā ofisā.

METODIKA UN APMĀCĪBU MAKSA

«New Horizons» pieredzei uzticas simtiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē. Tā īpašā metodika ļauj mācīties rekordīsā laikā, turklāt apgūstot plašu zināšanu apjomu. Apmācības notiek ērtā formā — jūs paši izvēlaties laiku individuālajām sesijām ar mentoru, un varat mācīties savas uztveršanas ātrumā.

MCITP apmācības maksa: EST — tikai 490 lati, MCSA — 948 lati. Cenā ietilpst ne tikai nodarbības, bet arī grāmatas un eksāmeni starptautiskā sertifikāta saņemšanai. Iegūstot šo sertifikāciju, jūs varēsiet turpmāk saņemt pie mums arī augstāka līmeņa «Microsoft» sertifikācijas, piemēram, sistēmu administrators (MCSA vai MCITP: «Server administrator») un sistēmu inženieris (MCSE).

AICINĀM UZ BEZMAKSAS NODARBĪBU!

http://www.nh.lv/it/index.php/lv/498/682/642/?cmp=apollo_it

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu