Bezmaksas kursi ārstu palīgiem un māsām

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties lielajai interesei par Eiropas Sociālā fonda (ESF) finansētajām medicīnas darbinieku profesionālās darbības atjaunošanas programmām, šā gada 31.oktobrī mācības sāks pirmās divas ārsta palīgu grupas. Jau 6.novembrī apmācības uzsāks arī divas māsu grupas.

Ārsta palīga profesionālās darbības atjaunošanas kursu teorētiskā daļa ilgs mēnesi jeb 80 h un notiks P.Stradiņa Veselības un sociālās aprūpes koledžā, Bulduros, Vidus prospektā 36/38, pēc tam sekos 40 h praktiskās nodarbības un 1 mēneša adaptācijas periods kādā no Rīgas vai Rīgas rajona medicīnas iestādēm.

Savukārt māsu profesionālās darbības atjaunošanas kursi notiks Rīgas Medicīnas koledžā, Rīgā, Hipokrāta ielā 2. Teorētiskās lekcijas ilgs mēnesi jeb 80 h.

Ārsta palīga kursos mācības uzsāks 100 cilvēki, bet māsu – 120. Mācību programmas īstenos pieredzējuši attiecīgo nozaru speciālisti, labākie Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes un medicīnas koledžu mācībspēki.

Profesionālās darbības atjaunošanas kursi paredzēti četrās programmās – māsa, ārsta palīgs, vecmāte un māsas palīgs. ESF finansēto programmu mērķis ir veicināt cilvēkresursu izglītošanu un piesaisti veselības nozarei, nodrošinot mācību procesu un atbalsta pasākumus izglītojamajiem, sekmīgai kvalifikācijas atbilstības pārbaudes nokārtošanai. Pēc kvalifikācijas atjaunošanas personām ir iespēja strādāt ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs.

www.talakizglitiba.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu