Piedalies konkursā un uzzini «Biezā maciņa noslēpumus»!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienlaikus ar veselību un laimi bieži saviem radiniekiem un draugiem gan dzimšanas dienā, gan Ziemasvētkos vēlam arī bagātību.

Taču, kā tikt pie bagātības un panākt, ka maciņā pirms algas dienas nesvilpo vējš? Kā iemācīt naudas pasaules likumus saviem bērniem? Kā finansiālajām nedienām neļaut sabojāt attiecības ar draugiem un radiem? Kā ieekonomēt pat tad, kad škiet, ka tas vairs nav iespējams? Kā neatstāt savu naudas plūsmu spontānu lēmumu un tēriņu varā? Kā nekļūt par naudas vergu un prast priecāties par dzīvi?

www.lid.lv

Konkurss noslēgsies 21. decembrī, uzvarētājus portālā «Apolllo» paziņosim 22. decembrī. Piedāvājam ieskatīties «Biezā maciņa noslēpumos»:

Ja sarunas aizsākas par naudas lietām, tās lielāko daļu cilvēku neatstāj vienaldzīgus - ne tos, kuri zina, ka par naudu laimi nenopirksi, ne tos, kuri uzskata, ka ar naudu atbildīgi rīkojas tikai «sausiņi», un ka galvenais ir baudīt dzīvi, nevis domāt par to, kas būs rīt vai aizparīt. Arī tiem, kuriem naudas it kā netrūkst, taču tā vienmēr tiek iztērēta spontānos pirkumos, ir svarīgi zināt «biezā maciņa noslēpumus».

Grāmatā «Biezā maciņa noslēpumi:kāpēc vienmēr pietiek naudas?» ar konkrētiem piemēriem skaidrots, kā plānot savu budžetu, samazināt izdevumus un netērēt naudu nelietderīgi un neefektīvi, kā arī veidot uzkrājumus un palielināt ienākumus.

Piemēram, nereti iespējams ietaupīt tad, ja iepērkaties pēc saraksta, nevis izsalkumā, pērkat to, kas patiesi vajadzīgs, nevis ļaujat sevi apžilbināt mārketinga trikiem un iegādājaties preces tikai tāpēc, ka tām ir «pārsteidzoši laba cena», lai arī tās jums patiesībā nemaz nevajag. Tēriņus iespējams samazināt arī braucot nevis ar personisko auto, bet sabiedrisko transportu, vai ēdienu gatavojot mājās, nevis pērkot veikalā. Liela daļu naudiņs «apēd» sīkumi un tā dēvētie impulsīvie pirkumi. Savukārt savus ienākumus iespējams papildināt, atgūstot pārmaksātos nodokļus, izmantojot sociālos pabalstus vai sarīkojot kopā ar draugiem mājā esošo labo, bet ne īpaši vajadzīgo mantu izpārdošanu, kā arī laikus veidojot naudas uzkrājumus un apdrošinot sevi.

Ne jau naudas daudzumam ir nozīme, bet gan tam, ko mēs ar to darām, uzsvērts grāmatā, tāpēc novēlam Jums apgūt «Biezā maciņa noslēpumus» un kļūt par savu finanšu un arī dzīves saimnieku!

uzzināt šeit.

iegādāties šeit

Kļūstiet par biezā maciņa pavēlnieku un ieprieciniet sevi un savus draugus ar skaistām dāvanām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu