Arī Latvijā iespējams kļūt par sertificētu JAVA programmētāju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Jaunākie pētījumu dati par bezdarbu liecina, ka Latvijā bez darba ir 14,5 % ekonomiski aktīvo iedzīvotāju jeb 165 tūkstoši cilvēku, bet ir arī nozares, kurās joprojām trūkst augsti kvalificētu darbinieku.

Lai papildinātu IT nozares profesionāļu apmācību iespējas, Baltijas Datoru akadēmija (BDA) - vienīgais Oracle sertificēto apmācību centrs Latvijā - ir uzsācis Oracle SUN kursu pasniegšanu Java un atvērto tehnoloģiju programmētājiem ar atbilstošu sertifikāciju.

«Latvijā joprojām ārkārtīgi trūkst kvalitatīvu JAVA programmētāju un tiem IT speciālistiem, kas apgūst šo programmēšanas valodu, paveras lielas iespējas atrast labi apmaksātu darbu,» norāda Baltijas Datoru Akadēmijas valdes priekšsēdētāja Nadežda Semjonova.

Baltijas Datoru Akadēmija 25. – 26. novembrī organizē semināru, kurā piedalīsies vieslektors no Francijas Alexis Moussine-Pouchkine, kurš Latvijas IT speciālistus iepazīstinās ar jaunākajiem Java un GlassFish tehnoloģiskajiem sasniegumiem.

Sertificētu apmācību galvenā priekšrocība ir ražotāja standarts. Šie standarti ir vienoti visiem mācību centriem pasaulē un attiecas uz pasniedzēja kvalifikāciju, mācību materiāliem, klasi un organizāciju kopumā. Oracle sertifikāts ir uzticams apliecinājums apmācībām un pieredzei, kas apstiprina darbinieka profesionālo izaugsmi, uzlabo darba produktivitāti un paaugstina padarītā uzticamību. Sūtot darbiniekus uz šādām apmācībām, uzņēmums var rēķināties ar nepieciešamo kvalitāti un tādējādi samazināt risku, ka darbinieki varētu kļūdīties.

Pamata Oracle apmācības kā līdz šim notiks latviešu valodā, bet BDA nodrošinās arī kursus ar vieslektoru līdzdalību no jebkura cita Oracle sertificēta apmācību centra pasaulē, organizējot tos angļu un/vai krievu valodās. Apmācības tiks organizētas pēc Oracle korporācijas standartiem izveidotā apmācību klasē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu