Rimi aicinās iepazīt pārdevēja profesiju

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 8. jūnijā, no plkst. 12:00 līdz 16:00 Vērmanes dārzā notiks īpašs pasākums darba meklētājiem - Darba iespēju karuselis. Tajā līdz ar citām darba tirgus iespējām, viens no lielākajiem mazumtirgotājiem Latvijā – Rimi – aicinās iepazīt un izmēģināt spēkus pārdevēja profesijā. Rimi teltī ikviens varēs ne tikai pārbaudīt iemaņas preču «skanēšanā» un darbā ar kases sistēmu, bet arī uzzināt par pārdevēja – kasiera profesijas priekšrocībām un karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā Rimi Latvia.

Pasākuma laikā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar Rimi kā darba devēja nodrošinātām iespējām, kā arī uzzinātu par nepieciešamajām iemaņām, lai pievienotos plašajam Rimi kolektīvam. Savukārt par īpašām izklaidēm pašiem mazākajiem pasākumā Darba iespēju karuselis rūpēsies Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis. Viņš bērnus ne tikai cienās ar gardām un veselīgām uzkodām, bet arī aicinās apgūt pavāra iemaņas un izmēģināt spēkus cepumu cepšanā.

«Rimi ir viens lielākajiem darba devējiem Latvijā. Uzņēmuma vērtības – stabilitāti, uzticamību un godīgumu apliecina ne vien darbinieku atsauksmes, bet arī šogad iegūtie apbalvojumi, piemēram, ģimenei draudzīga komersanta statuss un atzinība par senioriem draudzīgu uzņēmumu, ko piešķīrusi Labklājības ministrija, kā arī 4. vieta Reputācijas topā un Zelta kategorija Ilgtspējības indeksā. Arī rūpes par darbiniekiem ir viena no mūsu prioritātēm – Rimi darbinieki saņem virkni priekšrocību – atlaidi pirkumiem mūsu veikalos, dažādus pabalstus, veselības apdrošināšanas polisi, nelaimes gadījumu apdrošināšanu un citas,» stāsta Karīna Jermušs, Rimi mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja.

Šobrīd uzņēmumā Rimi Latvia ir pieejamas vakances dažādās amata profesijās – pārdevējs – kasieris, konditors, maiznieks, miesnieks un citās. Turklāt uz vasaras periodu Rimi savam kolektīvam aicina pievienoties arī skolēnus. Jauniešiem, kuri sasnieguši vismaz 15 gadu vecuma, šovasar Rimi veikalos tiek nodrošinātas 300 prakses vietas. Prakses laikā jaunieši varēs pilnveidot savas profesionālās prasmes, apgūt pārdevēja palīga iemaņas, asistēt veikala plauktu sakārtošanā, produktu fasēšanā, pirkumu noformēšanā, vienlaikus par praksi saņemot atalgojumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu