Februāra «Cosmo»: provocējošs un atklāts!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja tu kaut reizi dzīvē esi iemīlējusies, tad labi zini, ko nozīmē šķirties no veselā saprāta. Februārī Cosmo nolēma izpētīt fenomenu, kādēļ, kaisles pārņemtas, esam spējīgas uz impulsīvu un ne visai saprātīgu rīcību. Kaut vai tāpēc, ka pat Latvijā sievietes ir tiesātas par uzbrukumu sāncensei. Starp viņām ir arī kāda populāra mūziķa sieva...

Karstas greizsirdības scēnas ir ikdiena arī Cosmo šī mēneša intīmākās grēksūdzes autorei, kuras bijušie džeki visi kā viens turpina precēties ar sievietēm, kuras satikuši uzreiz pēc viņas.«Mani varētu saukt par vīru sagatavotāju – gluži kā porno filmēšanas laukumā allaž ir kāda, kuras uzdevums ir «sagatavot» aktieri nākamajai ainai. Es pamatīgi nopūlos un ieguldu darbu, lai tieši pirms pašas kulminācijas... tas ir, kāzu ainas, manā vietā iesēstos cita sieviete,” savā esejā raksta divdesmitastoņgadīgā jaunkundze. Nav tā, ka viņa vienmēr tiek pamesta, taču bildinājuma kā nav, tā nav.

Viens no Cosmo stiprā dzimuma autoriem gan ir pārliecināts, ka sievietes pašas nepareizi novērtē vīrieša jūtu pasauli, tāpēc februāra žurnālam uzrakstīja sirdi plosošas pārdomas par tēmu"Kā džeki pārdzīvo šķiršanos». Izlasi to un pēc tam pievērsies rakstam «Tāds ir Lieliskais», kurā punktu pa punktam ir aprakstīts vīrietis, kas garantē harmoniskas un aizraujošas attiecības ilgtermiņā, nevis «viņi dejoja vienu vasaru” periodu.

Kad esi tikusi skaidrībā, kurš no taviem favorītiem atbilst Lieliskajam, tev noderēs erotiskais scenārijs no raksta «Sekss ar jaunu mīļāko», kā arī slaveno Victoria`s Secret modeļu padomi valdzinošas apakšveļas izvēlē un Cosmo skaistumkopšanas un modes redaktores Daces Krieviņas-Bahmanes ieteikumi par dinamiska grima top tendencēm un stilīgākajām matu krāsām. Savukārt februārī tik nepieciešamo romantikas devu (kaut, jāatzīst, ar veselīgu skarbuma piešprici) tu noteikti atradīsi īpašajā modes foto sesijā, kurai Cosmo komanda piesaistīja Portugālē dzīvojošo fotogrāfu Džeiku Malipanu. Rezultāts ir fascinējošs!

Taču varam likt galvu ķīlā, ka ne mazāku rezonansi šomēnes izraisīs raksts «Ko tavi draugi vīrieši nodomā, bet nekad nepasaka». Tici mums, taviem platoniskajiem draugiem galvā darās daudz kas vairāk par to, ko viņi mēdz izrādīt. Mūsu rokās nonāca 31 vīrieša atzīšanās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu