«DOLCE VITA» - jaunais «JOY» numurs ir klāt

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

JOY maija numurā esam sagatavojuši īsteni vasarīgu pārsteigumu! Modes fotosesiju Dolce Vita piecdesmito gadu noskaņā mēs bildējām Maiami. Saulei spīdot un 20 grādu temperatūrā, mūsu modeles Roza un Terēze demonstrēja efektīgus tērpus, kas lieliski iederēsies vasaras sezonā. Pateicoties nostalģiju raisošajām piestātnēm, daudzajām palmām un glītajām kafejnīcām, gaisā virmoja īsti itāliska gaisotne.

Turpretī mūsu Holivudas reportierei nekur tālu nebija jādodas: turpat ap stūri – Beverlihilsā – viņa tikās ar Dženiferu Anistoni. Aktrise intervijā stāstīja, ka labi prot dārza darbus, bet nemāk gatavot ēst, un atklāja, kāpēc 41 gada vecumā jūtas laimīgāka kā jebkad agrāk.

Aptuveni 1500 kilometrus uz rietumiem no Maiami – Hjūstonā – JOY ceļojumu reportiere Kristīne Bredova sāka lielās Amerikas tūres otro daļu. Šoreiz viņa iegādājās kovboju zābakus Teksasā, izmēģināja laimi Lasvegasā, nakšņoja nacionālajā parkā un ar senatnīgu tramvaju izbraukāja Sanfrancisko. Four Corners reģionā satiekas četri dienvidu štati – Kolorado, Arizona, Jūta un Ņūmeksika, dabas brīnumu skaita ziņā otras tādas vietas pasaulē nav.

Esam pārliecinājušās, ka ceļojumi un dabas skaistums rada patiesu laimes izjūtu un piedzīvojumu radītā pacilātība saglabājas uz ilgu laiku. Zinātnieki izpētījuši, ka pasaules iepazīšana rada daudz vairāk pozitīvu emociju nekā kāroto lietu iegāde. Lietas rada tikai īslaicīgu prieku, turpretim ceļojumos gūtais emocionālais baudījums vēl ilgi silda sirdi.

Viena no baudām ir arī garšīgs ēdiens – šomēnes esam tev sagatavojušas garšīgus pārsteigumus un idejas, kā ieviest svaigas pavasara vēsmas tavā mājā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu