Iznācis jauns mēneša žurnāls bērniem, jauniešiem un vecākiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdevniecība «AD Promo» laidusi klajā jaunu mēneša žurnālu «WE RESPECT». Tas turpmāk uzrunās jauniešu auditoriju reizi mēnesī un stāstīs gan par izklaidējošām tēmām, gan par kultūras un izglītības jautājumiem.

Jaunais žurnāls uzrunā mērķtiecīgus jauniešus, kas zina, ko savā dzīvē vēlas sasniegt. Žurnāla mēķauditorija ir bērni, sākot no pamatskolas vecuma līdz pat jauniešiem, kas zinības apgūst augstskolās, kā arī vecāki, kuriem interesantas būs psiholoģiskā rakstura tēmas, kā labāk izprast savu bērnu sarežģītajā pusaudža vecumā.

Žurnāla pirmais numurs iznāca oktobra vidū un bija pieejams visās Latvijas skolās un augstskolās bez maksas, un joprojām ir apskatāms un izlasāms mācību iestāžu bibliotēkās.

Žurnāla otrajā – novembra – numurā lasiet interviju ar TV raidījumu vadītāju Ketiju Šēnbergu, atklājiet, kāpēc ir svarīgi būt savas valsts patriotiem un kas ir jaunsargi. Uzklausiet profesionāļa ieteikumus, kā stilīgi kombinēt apģērbu šajā rudenī un kā ģērbties kā slavenībām. Tēma meitenēm – kas jādara, ja vēlaties sākt dejot baletu, un 10 soļi, kā mājās tikt pie ideāla manikīra. Uzziniet, kādi ir veselīga uztura pamatprincipi, un apgūstiet lieliskas receptes vakariņu ēdieniem. Kopā ar Latvijas muzeja speciālistiem uzziniet, kāpēc dzīvniekiem ir vajadzīgas ūsas un kā viņi tās izmanto savās ikdienas gaitās. Kuras ir visforšākās vietas Zemgalē un Kurzemē, kurp aizbraukt kopā ar draugiem, klasi vai ģimeni ceļojumā. Tāpat lasiet pasaules leģendārā F1 pilota Airtona Sennas dzīvesstāstu un viņa panākumu noslēpumus. Un vēl – par to, kā cilvēkus ietekmē pilnmēness, pārdomās dalās gan astroloģe, gan miega ārste. Kā pašam mājās pagatavot burgeru no A līdz Z, rāda šefpavārs Valters Zirdziņš. Šajā numurā īpaša lasāmviela vecākiem – kāpēc pusaudzis meklē attiecības internetā. Tas viss un daudzas citas interesantas tēmas novembra žurnāla lapaspusēs.

«Mēs esam pārliecināti, ka mūsdienu jauniešiem ir jāpiedāvā kvalitatīva lasāmviela. Jāraksta gan par to, kas bērniem ir aktuāls izklaides jomā, – par modi, par hobijiem, par mūziku, par kino, gan par to, kas noder viņa attīstībai – dabas pasaule, tehnoloģijas, intervijas ar Latvijā pazīstamiem cilvēkiem, veselības tēmas, sports, leģendāru cilvēku dzīvesstāsti u.c.

Veidosim rakstus arī pieaugušajiem (tos norādīsim ar īpašu ikonu –«lasāmviela bērniem un vecākiem»), jo ne vienmēr ir tā, ka «vainīgais» ir tikai «nesaprotamais» pusaudzis, – arī vecākiem ir jāmācās palūkoties uz savu rīcību no malas un saprasties ar savu bērnu. Rakstot par šīm tēmām, vienmēr dosimies pie Latvijas labākajiem psihologiem, kas specializējas ģimenes problēmu risināšanā. Strādājot pie katras žurnāla tēmas, palīgā aicināsim labākos no labākajiem speciālistiem savā nozarē. Veidot žurnālu bērniem un jauniešiem ir vienlaikus gan izaicinājums, gan gandarījums. Jo šajā vecumā bērni ir gan vislielākie kritiķi, gan vienlaikus – vispatiesākie. Bērni un jaunieši ir mūsu nākotne, tāpēc izglītot viņus, runājot viņiem saprotamā valodā, ir tiešām liels gandarījums,» saka žurnāla galvenā redaktore Laura Blumberga.

Žurnāls „ WE RESPECT» ir 48 lappušu biezs, un tā cena mazumtirdzniecībā ir Ls 0,70 vai 1 eiro. Visās preses tirdzniecības vietās to var iegādāties no 13. novembra. Žurnālu 2014. gadam var arī abonēt Latvijas Pastā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu