Labdarības akcijai «Skolas soma» saziedoti Ls 12 308 un dažādi skolas piederumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Mēneša laikā, kopš sākta labdarības akcija «Skolas soma», ziedojumos savākti 12 308 lati, kā arī saziedoti dažādi skolas piederumi, aģentūru LETA informēja portāla «Ziedot.lv» pārstāve Ilze Šēfere-Siliņa.

Kopš jūlija labdarības akcijai «Skolas soma» portālā «Ziedot.lv» ziedoti 2035 lati, pa labdarības tālruni - 875 lati, «Rimi» lielveikalos un hipermārketos visā Latvijā - 7255 lati, bet reģionālās labdarības organizācijas piesaistījušas 2143 latus.

Labdarības akcijā savāktie ziedojumi dos iespēju skolas gaitas sākt 352 skolēniem, taču, pēc reģionālo labdarības organizāciju datiem, palīdzību skolas gaitu uzsākšanai šogad sagaida 2417 skolēnu.

Labdarības akcijas «Skolas soma» ziedojumu vākšana turpināsies līdz 31.augustam.

Lai nodrošinātu to, ka ziedotie līdzekļi patiešām tiek izlietoti skolas preču iegādei, ģimenes nesaņems naudu, bet gan īpašas dāvanu kartes 35 latu apmērā, ko varēs izlietot, iegādājoties tikai skolas preces, stāstīja Šēfere-Siliņa.

Lai palīdzētu bērniem no trūcīgām ģimenēm daudzviet Latvijā sākt skolas gaitas, portāls «Ziedot.lv» jau ceturto gadu rīko labdarības akciju «Skolas soma».

Šogad portāls «Ziedot.lv» labdarības akciju rīko sadarbībā ar 25 Reģionālo labdarības organizāciju tīkla dalībniecēm un papildu naudas ziedojumiem aicina līdzcilvēkus ziedot arī mantas - skolas piederumus, sporta tērpus, somas, grāmatas un citus skolai nepieciešamos priekšmetus.

Mantiskos ziedojumus var nodot Rīgā, Bruņinieku ielā 10a, kā arī reģionālās labdarības organizācijās savās darbības vietās.

www.ziedot.lv

Kopš akcijas «Skolas soma» sākšanas četru gadu laikā ar ziedotāju atbalstu un atsaucību dāvanu kartes 35 latu apmērā skolas piederumu iegādei jau ir saņēmuši 2175 skolēni par kopējo summu 70 367 latiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu