Šodien seminārā varēs uzzināt par studiju iespējām Dānijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šodien notiks seminārs par studiju iespējām Dānijā, kura laikā būs iespējams uzzināt par nosacījumiem, kas jāievēro, piesakoties augstskolu programmām ārpus Latvijas,  informēja organizācijas «Dream! Foundation Latvija» pārstāve Linda Dombrovska.

Seminārs notiks Rīgas Ekonomikas augstskolas 303.auditorijā plkst.18.

Dombrovska norāda, ka ar katru gadu ievērojami pieaug to studentu skaits, kas pēc vidusskolas absolvēšanas studijas izvēlas turpināt kādā no ārzemju augstskolām. Viens no populārākajiem studiju galamērķiem jauniešu vidū esot Dānija, kur ir pieejama bezmaksas izglītība Eiropas Savienības studentiem.

Vienlaikus organizācijas «Dream! Foundation Latvija» pārstāve minēja, ka Dānijas augstskolas studētgribētājus piesaistot arī ar augsto izglītības kvalitāti, plašo angļu valodā pasniegto studiju programmu klāstu, starptautisku vidi un daudzpusīgām prakses iespējām.

Seminārā būs iespēja iegūt informāciju par Dānijas izglītības sistēmu, pieteikšanās nosacījumiem un prasībām, kā arī iepazīties ar dāņu augstskolām un piedāvātajām studiju programmām. Tikšot sniegti arī noderīgi padomi par studiju sākšanu ārzemēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu