RTU studenti pasnieguši Gada balvas mācībspēkiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Studentu parlaments pasniedzis tradicionālās Gada balvas mācībspēkiem, kas studentu balsojuma rezultātā atzīti par labākajiem 2008.gadā, aģentūra LETA uzzināja RTU.

Studenti par labākajiem atzinuši RTU Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes docentu Vladislavu Grišinu, Būvniecības fakultātes docentu Juri Biršu, Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes profesoru Jāni Grundspeņķi, Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes profesoru Jāni Dirbu, Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes docentu Kārli Brīvkalnu, Inženierekonomikas un vadības fakultātes profesori Inetu Geipeli, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes asociēto profesori Svetlanu Čornaju, Transporta un mašīnzinību fakultātes profesoru Edgaru Šīronu.

Šādas balvas tiek pasniegtas jau trešo gadu ar mērķi pateikties labākajiem mācībspēkiem par pašaizliedzīgu darbu ar studentiem, kuriem viņi sniedz ne tikai teorētiskas zināšanas, bet ir arī autoritātes, kas dalās vērtīgā pieredzē un tādās gudrībās, kas nav iekļautas ne akadēmiskajā, ne praktiskajā literatūrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu