Sākusies pieteikšanās bezmaksas studijām Dānijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Dānijas Izglītības ministrija savā mājas lapā publicējusi jauno 2010.gada oficālo KOT pieteikuma formu studijām Dānijā, portālu «Apollo» informēja Diāna Dubrovska, «Minule» pārstāve Latvijā.

Ikvienam Latvijas pilsonim ir iespējama pieteikties uz bezmaksas 1.līmeņa profesionālo augstāko izglītību un bakalaura programmām Dānijas izglītības institūcijās. Lai iestātos nepieciešams aizpildīt KOT pieteikumu un iesniegt nepieciešamos dokumentus.

KOT pieteikuma forma ļauj pieteikties uz vairākām programmām un sarindot tās pēc prioritātēm. Organizācija Minule, kas konsultē par studijām ārvalstīs, iesaka izvēlēties ne vairāk kā divas programmas, jo Dānijas institūcijas izskata pieteikumus, kur konkrētā skola ir viena no pirmajām divām prioritātēm. Dānijā angļu valodā var studēt mārketingu, tūrismu, datorzinātnes, multimedijus, inženierzinātnes un daudzas citas programmas.

http://www.optagelse.dk

Minule ir starptautiska organizācija (iepriekš - Hakes International), kas jau vairākus gadus konsultē par studijām ārvalstīs un palīdz iestāšanās procesā. Organizācija piedāvā iegūt starptautisku augstāko izglītību gan bez maksas, gan par pieņemamu cenu sadarbības universitātēs, kā arī jebkurā personas izvēlētajā augstākās izglītības iestādē pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu