Piesakies stipendijām!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Universitātes fonds izsludinājis pieteikšanos uz SIA «Farma Balt» stipendijām.

Tās paredzētas Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes Farmācijas programmas maģistrantūras 1. un 2. kursa studentiem.

Stipendiju fonda apjoms vienam akadēmiskajam mācību gadam ir vismaz Ls 1 400. Šis, īpaši farmācijas studentiem paredzētais stipendiju fonds tiks nodrošināts no 2005./2006. līdz pat 2009./2010. akadēmiskajam mācību gadam.

Stipendijas apmērs ir Ls 70, un tā tiks izmaksāta reizi mēnesī viena akadēmiskā mācību gada (10 mēneši) garumā. Stipendiāti tiks noteikti konkursa kārtībā, un galvenie vērtēšanas kritēriji būs pretendentu studiju sekmes, kā arī akadēmiskā un zinātniskā personāla sniegtās rekomendācijas.

SIA «Farma Balt» ir viena no vecākajām un lielākajām zāļu lieltirgotavām Latvijā, kura tika nodibināta 1992. gada maijā. Pašlaik firmā strādā vairāk kā 180 cilvēki. SIA «Farma Balt» nodarbojas ne tikai ar pašu gatavoto zāļu formu pārdošanu, bet arī apgādā slimnīcu aptiekas ar substancēm un medicīnas precēm. Firmas receptūras centrā pagatavo medikamentus pēc ārstu receptēm ne tikai atsevišķiem pacientiem, bet arī slimnīcu un poliklīniku vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu