Valdis Zatlers tikās ar topošajiem profesionāļiem Alberta koledžā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers Alberta koledžā tikās ar topošajiem nozaru profesionāļiem, kuri interesējās par publiskas personas sabiedriskās dzīves izaicinājumiem.

Valda Zatlera viesošanās Alberta koledžā notika vieslekciju cikla «Sabiedrībā pazīstamas personības Alberta koledžai» ietvaros.

Alberta koledžas direktore Vita Stiģe-Škuškovnika: «Valda Zatlera vieslekcijas tematu loks aptvēra tos jautājumus, kas saistīti ar publisko uzstāšanos, komunikāciju ar medijiem un citām Valsts prezidenta amata aizkulisēm, kas padara prezidenta dzīvi publisku un pašu prezidentu par publisku personu. Tādēļ šī vieslekcija bija īpaši saistoša tieši topošajiem sabiedrisko attiecību speciālistiem, kuri studē Alberta koledžā. Taču tikšanās ar Zatlera kungu bija aizraujoša arī citu jomu studentiem, profesionāļiem un interesentiem, jo tika aptvertas arī datu drošības un juridiskās tēmas.»

Arī Zatlera kungam bija daudz jautājumu studentiem un vieslekcija izvērtās spraigā diskusijā par to, kas ir publiska persona, kādiem personas datiem mūsdienās jābūt publiski pieejamiem, kādām prasmēm jāpiemīt amatpersonai. Zatlera kungs Alberta koledžas studentiem atzina, ka prezidenta amatā pats bijis cītīgs students, jo nācies iepazīties ar dažādiem Valsts dokumentiem. «Kad kļuvu par Latvijas Valsts prezidentu, mans mobilais telefons pēkšņi pārstāja aktīvi zvanīt. Man pazīstami cilvēki atzina, ka jūtas neveikli piezvanīt Valsts augstākajai amatpersonai, lai aprunātos. Tomēr es labprāt komunicēju un atbildu uz jautājumiem, dalos ar savu pieredzi, «atzina Valdis Zatlers.

‘»Esmu ļoti pagodināta, ka Valdis Zatlera kungs atrada laiku, lai paviesotos Alberta koledžā un padalījās ar savu sabiedriskās dzīves pieredzi un izaicinājumiem,» piebilst Alberta koledžas direktore Vita Stiģe-Škuškovnika.

šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu