Ministru prezidents tiekas ar «Iespējamo misiju»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iespejamamisija.lv

Rīt, 29. janvārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tiksies ar programmas «Iespējamā misija» dalībniekiem un atbalstītājiem.

Ministru prezidents tiksies ar Iespējamās misijas Pirmā un Otrā iesaukuma dalībniekiem, rūpīgi atlasītiem un sagatavotiem jaunajiem skolotājiem, un programmas atbalstītāju pārstāvjiem – Swedbank valdes priekšsēdētāju Māri Mančinski un GlaxoSmithKline valdes priekšsēdētāju Dinu Šmitu.

Tikšanās laikā Ministru prezidents ar Iespējamās misijas pārstāvjiem pārrunās programmas mērķus un izglītības aktualitātes.

Iespējamā misija ir izglītības iniciatīva, kuru dibinājuši Lattelecom, Swedbank, Ideju partneru fonds un atbalsta biznesa un ideju līderi. Programma pastāv jau trīs gadus, darbam skolās piesaista, atlasa, apmāca un atbalsta talantīgus augstskolu absolventus. Šobrīd 22 Latvijas skolās strādā 26 programmas skolotāji un sākot ar 1. februāri pieteikties aicināti jaunieši «Trešajam Iespējamās misijas» iesaukumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu