Skolotāji var papildināt zināšanas Japānā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japānas valdība un Japānas vēstniecība Latvijā trešo gadu piedāvā Latvijas vispārizglītojošo skolu pedagogiem unikālu iespēju – Japānas augstskolā pusotru gadu apgūt japāņu valodu un ar izglītības administrāciju, pedagoģijas metodēm, specializēto priekšmetu apguvi saistītus mācību kursus, kā arī papildus apmeklēt mācību ekskursijas un praktiskās nodarbības.

Mācībām Japānā konkursa kārtībā tiek piešķirta stipendija, kas ietver transporta izdevumus uz un no Japānas, universitātes mācību maksu, kā arī ikmēneša uzturnaudu. Stipendijas pretendents tiek izvēlēts, izvērtējot iesniegtos dokumentus, pārbaudījumu rezultātus un intervijas ar Japānas vēstniecības un Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvjiem.

No stipendijas kandidātiem tiek sagaidīta augsta personīgā un profesionālā motivācija mācīties Japānā un apgūt japāņu valodu, interese un zināšanas par Japānu, kā arī laba angļu valodas prasme. Japāņu valodas zināšanas ir vēlamas, bet nav obligātas. Stipendijas kandidātiem jābūt dzimušiem pēc 1975. gada 2. aprīļa, kā arī jābūt augstākai vai augstākai pedagoģiskai izglītībai, darba stāžs skolā 2010. gada 1. aprīlī - ne mazāks kā 5 gadi.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: 2010. gada 5. marts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu