BA piedāvā nopelnīt studiju atlaides

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ik gadu Banku augstskola (BA) piedalās starptautiskajā izglītības izstādē «Skola 2010», kas šogad norisināsies no 2010.gada 25.februāra līdz 28.februārim un ļaus vienuviet iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām, kā arī palīdzēs izvēlēties piemērotāko izglītības ceļu, portālu «Apollo» informēja Lineta Mikša, Banku augstskolas mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste.

Banku augstskolas stendā skolēniem un viņu vecākiem būs iespēja saņemt bukletus ar izsmeļošu informāciju par pilna un nepilna laika studiju programmām, to norisi, iestāšanās noteikumiem, apmaiņas studijām ārzemēs, augstskolas kultūras un sporta pasākumiem, kā arī uzzināt, kā iespējams iegūt atlaides studiju maksai un turpat stendā tās jau nopelnīt.

Banku augstskolas Studentu padome ir sagatavojusi īsfilmu par studentu dzīvi, nodarbībām un ārpus studiju aktivitātēm, bet uz skolēnu jautājumiem atbildes ir gatavi sniegt gan Banku augstskolas studenti, gan mācībspēki.

Lai skolēniem būtu iespēja aplūkot Banku augstskolas mājas lapu, stendā atradīsies divi BA datorkioski, ar kuru palīdzību skolēniem būs iespēja piedalīties divos unikālos konkursos:

1.Konkurss «Sāc pelnīt», kurā, atbildot uz 20 jautājumiem, balvā varēs saņemt 30 Ls atlaidi studiju maksai;

www.uzdevumi.lv

Banku augstskolas studenti sola arī citus pārsteigumus. Nāc! Pārliecinies par to pats!

Papildu informācija:

www.ba.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu