RSU samazina studiju maksu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) tika pieņemts lēmums par studiju maksas samazināšanu 2010./11.akadēmiskajam studiju gadam gan pamatstudijās, gan maģistrantūras studiju programmās. Studiju maksas tiek samazinātas lielākajai daļai studiju programmu, dažās līdz pat 59%, informēja Agnese Anševica, Rīgas Stradiņa universitātes Komunikācijas departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece.

Studiju maksa pamatstudiju programmās būs no 865 līdz 1150 latiem gadā, maģistrantūras studiju programmās - no 940 līdz 1284 latiem gadā. Medicīnas un veselības aprūpes studiju programmās šogad ir arī palielināts budžeta vietu skaits. Pamatstudijās kopējais budžeta vietu skaits ir 572, salīdzinājumam, pagājušajā gadā - 456.

Papildus studiju maksas pazemināšanai, RSU Eiropas studiju fakultāte (ESF) piešķīrusi 50% studiju maksas atlaidi saviem labākajiem studentiem. Līdzīgu iespēju par studiju maksas samazināšanu labākajiem studentiem plāno ieviest arī Komunikācijas fakultāte un Juridiskā fakultāte.

Lēmums par studiju maksas atlaižu piešķiršanu labākajiem studentiem tiek pieņemts katra semestra noslēgumā. Iespēja iegūt atlaidi 50% apmērā no studiju maksas šobrīd ir šādu ESF programmu studentiem:

- Eiropas ekonomika un bizness

- Mazā un vidējā biznesa vadība,

- Politikas zinātne,

- Starptautiskais mārketings un reklāma,

- Starptautiskās attiecības - Eiropas studijas.

www.rsu.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu