Studentiem jauns līderis

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Studentu apvienības (LSA) kongresā par organizācijas prezidentu, ar absolūto balsu vairākumu ievēlēts Latvijas Universitātes students Edgars Bērziņš, kurš līdz šim aktīvi cīnījies pret kredītu izsniegšanu eiro valūtā.

Bērziņš par nākamā gada prioritātēm izvirzījis studiju pieejamības veicināšanu, portālu «Apollo» informēja Ilze Bertāne, Latvijas Studentu apvienība, Sabiedrisko attiecību vadītāja.

Situācijā, kad valstī ekonomisko grūtību dēļ studentiem ir jāizšķiras par studijām Latvijā vai ārzemēs, studiju pieejamība ir vitāli svarīga augstākās izglītības attīstībai. Pēc ievēlēšanas Edgars Bērziņš uzņēmies pārstāvēt visus 120 000 studentus, kā arī solījies savā darbībā neaizmirst LSA saukli - «Studentu lieta - taisna un cieta».

LSA Kongress apstiprinājis arī 2010. gada vadlīnijas, kurās noteikts, ka organizācija turpinās cīnīties pret krasajiem finansējuma samazinājumiem augstākajā izglītībā, kā arī iestāsies pret studiju programmu dublēšanos, iekļūstot licencēšanas komisijā, kura izsniedz studiju programmām atļaujas uzsākt savu darbību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu